PKK’nın CHP’yi aklama çabasına foncu medya desteği! Tolga Şardan ve Fikret Bila yine uçtu…

Mersin’de terör örgütü PKK tarafından yapılan ve polis memuru Sedat Gezer’in şehit olduğu saldırı sonrası CHP’li isimler saldırıyı PKK’nın gerçekleştirmediğini açıklamıştı. Bu esnada ise saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan’ı ise CHP’nin savunduğu ortaya çıkmıştı. Aradan üç gün geçtikten sonra bu defa PKK, zor durumda kalan CHP’nin yardımına koşmuş, öldürülen teröristin Dilşah Ercan olmadığını açıklamıştı. Terör örgütünün bu açıklamasını bir kurtuluş umudu olarak gören CHP ve fonladığı medya ise PKK’yı referans alan açıklamalar ile bir kez daha seçmenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

featured

Mersin’in Tece ilçesindeki polisevine terör örgütü PKK tarafından canlı bomba saldırısı yapıldı. Alçak saldırıda 1 polisimiz şehit oldu. İçişleri Bakanlığı, saldırıyı gerçekleştiren teröristin PKK terör örgütünden Dilşah Ercan olduğunu duyurdu. Ercan’ın, CHP’nin Tutuklu Gazeteciler Raporu’nda yer aldığı ortaya çıktı.

İşte CHP’nin sözde gazetecileri! Kanlı saldırılara katılan da var gençleri dağa götüren de…

Terör örgütü PKK ise Dilşah Ercan’ın yaşadığını, saldırıyı bir başka teröristin gerçekleştirdiğini, Ercan’ın da terör kampında yanlarında olduğunu ortaya attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devletin resmi açıklamasına değil, terör örgütü PKK’nın açıklamasına inanmayı tercih etti.

FONLU KALEMLERDEN BÜYÜK DESTEK 

Terör örgütü PKK ile CHP’nin karşılıklı olarak birbirlerini aklama çabalarına ise en büyük desteği CHP, FETÖ ve firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker tarafından fonlanan köşe yazarları veriyor.

PKK’dan CHP’ye yardım eli! Firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in sözcüsü Memduh Bayraktaroğlu’nu kullandılar…

Daha önce firari suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Emniyetle ilgili iddialarında kendisine bilgi sızdırılan isim olarak bilinen T24 yazarı Tolga Şardan ise hayal ürünü senaryolarına bir yenisini daha ekledi.

Bugünkü köşe yazısında Türkiye’nin terörle mücadelesini küçümseyen Şardan, FETÖ ve PKK sempatizanı sosyal medya trollerinin iddialarını gerçekmiş gibi köşesine taşıdı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değil PKK terör örgütünün sözlerinin doğru olduğunu iddia eden Şardan, FETÖ için ne kadar “çalışkan” bir kalem olduğunu yine gösterdi.

CHP’DEN MAAŞ ALAN FİKRET BİLA’DAN CANHIRAŞ SAVUNMA

CHP’nin kanalı Halk TV’de çalışan Gazeteci Fikret Bila ise Mersin’de polis memuru Sedat Gezer’i şehit eden terörist Dilşah Ercan’ı CHP’nin savunduğu konusuna sessiz kalırken, PKK’nın CHP’yi aklama girişimlerine Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportaj üzerinden destek verdi.

Maaşını ödeyen Kılıçdaroğlu’na övgü üstüne övgü düzen Fikret Bila’nın CHP Lideri’ni Cumhurbaşkanı adayı yapmak için kaleme aldığı son yazısı “yılın yalakalığı” olarak değerlendirilmişti.

CHP teröristlere sahip çıkmaya devam ediyor! Teröriste “gazeteci” demekle yetinmeyip, Selahattin Demirtaş’a destek oldular

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir