Alçaklar! PKK’lıların Atatürk fotoğrafını atış tahtası yapmasına tepki

2015 yılında PKK’lıların Atatürk fotoğrafını atış tahtası yaptığı görüntüler, sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu. Hainlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Atatürk’e yaptığı alçaklık tepki çekti.

featured

Suriye’den gelen YPG’nin kadın birimi YPJ’li Deniz kod adlı teröristin, PKK’lılara Silvan’da verdiği keskin nişancılık eğitiminde, hedef tahtasına Atatürk‘ün fotoğrafının yapıştırıldığı ortaya çıkmıştı.

Güneydoğu’yu kan gölüne çevirmeye çalışan PKK, hainlik zincirine bir halka daha ekledi. Dini ve milli değerlerimize savaş açan bölücü örgüt, teröristlerin silah eğitiminde kullandığı hedef tahtasına Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını koyarak, çirkin saldırıda bulunmuştu. Örgüt, hem kendi hem de destekçilerinin hedefinin Türkiye olduğunu bir kez daha göstermişti.

VURANA ÖDÜL

Silvan’da, Sur ve Cizre’deki operasyonlara katılan güvenlik güçleriyle çatışmak üzere YPJ’li Deniz kod adlı kadın terörist tarafından keskin nişancı olarak yetiştirilen yaklaşık 30 PKK’lı, Atatürk fotoğrafı yapıştırılan hedef tahtalarıyla her gün belirli saatlerde silah eğitimi aldı.

Nefret tohumları eken bölücü örgüt Atatürk fotoğrafını vuran teröristleri ödüllendirdiği duyurdu. Ancak elde edilen görüntülerde, delik deşik olan hedef tahtasında Atatürk fotoğrafına kurşun isabet etmediği gözden kaçmadı.

IŞİD POZU

Fotoğraflarda, IŞİD’li teröristlerin kafa kesme eyleminden ilham alan PKK’lıların, Atatürk’ün boğazına bıçak dayayarak poz verdiği görüldü. Bu fotoğraf, PKK/ YPG’li teröristlerin mücadele ettiğini ileri sürdüğü IŞİD’le aynı zihniyeti taşıdığını gösterdi.(Kaynak: Star)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir