Tunceli’ye ‘Dersim’ diyen PKK’lı isimlerin RT’cisi Bengi Başer CHP’ye katıldı

Kendisini 'Atatürkçü' olarak tanımlayan ancak Atatürk tarafından Tunceli adı verilen şehre 'Dersim' diyen ve PKK'ya yakınlığı ile bilinen Vartolu Özer adlı firari teröristin de paylaşımlarını beğenen Prof. Dr. Bengi Başer CHP’ye üye oldu. Başer’e rozetini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

featured

Kardiyololi uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer, yaptığı açıklamada, “Atatürk’ün eseri Cumhuriyet’e en çok borcu olan akademisyen bir kadın olarak, CHP çatısı altında ülkeme hekimlik dışında da hizmet edebilme fırsatı bulmak, benim için onurdur” paylaşımında bulundu.

Medicana Kadıköy Hastanesi’nde kardiyoloji doktoru olarak görev yapan Başer’i Türkiye kamuoyu, koronavirüs döneminde yaptığı skandal açıklamalar ile tanıyor. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nu hedef alan ve Türkiye’nin dünyaya örnek olan koronavirüs ile mücadele sürecini provokatif açıklamalarıyla sabote etmeye çalışan Başer, sık sık FETÖ’ye yakın kanallarda boy göstermişti.

SIĞINMACI PROVOKASYONU YAPAN TIP DOKTORU

Türkiye’deki sığınmacılarla ilgili sık sık nefret unsuru barındıran yalan haberler üreten ve paylaşan Başer, Türkiye’de 8 milyon sığınmacının oy kullanacağı yalanını söylemişti.

“ATATÜRKÇÜ” AMA PKK’LI İSİMLERİ PAYLAŞIYOR

Bengi Başer’in AK Parti muhalifliği o kadar ileri seviyeye ulaşmış ki, “Atatürkçü” olduğu halde muhalefet yapmak adına PKK’lı hesaplara destek verip PKK’lıların ağzıyla içerik paylaşabiliyor.

CHP, PKK’LI HESAPLARIN RT’CİSİNİ PARTİYE ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi de PKK’lı hesapların RT’cisi Başer’i partiye kattı…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir