PKK, çaycı ağabeyini öldürdü; o ise dağa çıktı! İşte Murat Ongun’un savunduğu itfaiyeci Muharrem…

İBB'de işe alınan PKK başta olmak üzere terör örgütleri ile iltisaklı kişiler deşifre olmaya başladıkça İBB kanadından akıllara zarar savunmalar geliyor. Dün İçişleri Bakanı Soylu'nun basın toplantısında dağ kadrosu teröristleri listesinden örnek gösterdiği İBB çalışanı Muharrem Kılıç'ı, İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun 'şehit kardeşi' diye savundu. Dağda Türk askeri ile çatışan Muharrem Kılıç ile ilgili gerçek ise Ongun'un dediğinden çok farklı çıktı

featured

İBB’deki terör yapılanması deşifre olmaya başladıkça paniğe kapılan İBB yönetimi, kameralar karşısında cevap veremediği soruları, yüklü ödemeler yaptığı troll çetesi vasıtasıyla cevaplamaya çalışıyor.

En son dün İçişleri Bakanı Soylu’nun PKK-KCK dağ kadrosundan pek çok teröristin İBB’de işe başlatıldığını açıklarken örnek verdiği itfaiye personeli Muharrem Kılıç’ın ‘şehit kardeşi’ olduğu iddiasıyla algı oluşturmaya çalışan Murat Ongun ve paraya boğduğu trolleri yine çuvalladı.

PKK DAĞ KADROSUNA TRANSFER EDİLİRKEN YAKALANDI

Murat Ongun’un şehit kardeşi diye savunmaya çalıştığı Muharrem Kılıç’ın PKK-KCK terör yapılanmasının dağ kadrosunda görev aldığı ortaya çıktı.

İBB’nin ‘masum itfaiyecisi’ Kılıç’ın Ekim 2014’te Siirt Pervari Yapraktepe Köyü’nde PKK-KCK militanları tarafından kırsal alana sevk edildiği sırada İl Jandarma ekipleri tarafından yakalandığı, ifadesinde örgüte katılmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığına başvurduğu ve oradan dağ kadrosuna gönderilmek üzere PKK-KCK’lı üst düzey bir teröriste teslim edildiği öğrenildi.

PKK-KCK LİSTELERİNDE ADI ÇIKTI

2016 yılının Eylül ayında ise Bingöl Merkez İlçesine bağlı Üçyaka Köyü’nde etkisiz hale getirilen  PKK-KCK’lı teröristlerinin üst aramalarında çıkan sicil listesinde İBB İtfaiyesi çalışanı Muharrem Kılıç’ın adı çıktı.

YPS YAPILANMASINDA GÖZALTINA ALINDI

PKK-KCK’nın şehirlerde eylem yapmak üzere kurduğu YPS yapılanmasına yönelik operasyonda 2017 yılının Kasım ayında gözaltına alınan İBB itfaiyecisi Muharrem Kılıç, terör mağduru yakınlığından dolayı 2018’de memur olmak için başvuruda bulundu. Güvenlik soruşturmasında terör örgütünün kırsal yapılanmasında kaydı çıktığı için başvurusu reddedildi.

AĞABEYİ ŞEHİT DEĞİL TERÖR MAĞDURU

Murat Ongun tarafından şehit kardeşi olarak tanıtılan ve sanki PKK ile çatışırken şehit düşmüş bir asker ya da polisin kardeşiymiş gibi imaj çizilmeye çalışılan İBB itfaiyecisi Muharrem Kılıç’ın ağabeyinin Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölen aşçı Mehmet Kılıç olduğu öğrenildi.

TABUTUNDA TÜRK BAYRAĞI OLMAYAN ŞEHİT!

Diyarbakır’da Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölen aşçı Mehmet Kılıç’ın Kocaköy ilçesindeki cenazesinde ise tabutunun Türk Bayrağı yerine battaniyeye sarılı olduğu, cenaze esnasında Kılıç’ın yakınlarının Kürtçe dua okumayı reddeden ilçe müftüsüne saldırdığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir