Pençe-Kilit’ten acı haber! Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşinin ardından Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek'in şehit olduğunu açıkladı.

featured

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz atışı sonucu Mahsun Şimşek‘in şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesi kullanıldı.

ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Adıyaman’ın Besni ilçesi Suvarlı Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Uzman Çavuş Mahsun Şimşek’in acı haberi Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi’nde yaşayan ailesine, askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan baba Erol Şimşek ile şehidin kardeşleri göz yaşı döktü. Şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa ise Türk bayrakları asıldı.

GAZİANTEP’TE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek’in naaşının, yarın öğle yada ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlık’taki Şehitliğe defnedileceği öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir