Pitbull vahşetini yaşayan Asiye Ateş’ten yürek burkan istek

Gaziantep'te sitede pitbull saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisi sürüyor. Durumu anbean takip edilen minik Asiye'nin isteği ise herkesi ağlattı...

featured

Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Türkiye’nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 26 Aralık’ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde doku nakli gerçekleştirilmişti.

Asiye’nin tedavisi normal serviste sürüyor. Ailesi küçük kızın başından bir an olsun ayrılmıyor.

“OYUNCAKLARIMI ÖZLEDİM”

Baba Hüseyin Ateş, “Normal serviste ağızdan besleniyor. Biraz sıkıntıları var. Ama onu sağlıklı görmek, iyileşeceğini bilmek ailecek bizi mutlu ediyor. ‘Eve ne zaman gideceğiz, oyuncaklarımı özledim’ diyerek ağlıyor” dedi.

 

BALON TEKNİĞİYLE SAÇ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Asiye’ye ileri düzeyde tedaviler uyguladıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da kendileriyle sürekli irtibatta olduğunu söyledi.

Özkan, “Eğer yüz felci yoksa saçlı derisine yönelik operasyonlara başlanacak. Kız çocuğu olduğu için saç daha ön planda. Balon tekniğiyle olan saçlarını genişleterek, o bölgeyi olmayan bölgeye kaydıracağız” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir