Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz kaleyi içten fethediyor! Kaan Yıldırım’ın ablasıyla…

Son zamanların magazin gündeminden düşmeyen ve Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ablası ile sosyal medyadan takipleşmeye başladı.

featured

Ekranların sevilen dizisi Yargı’da Ceylin’ karakteri ile son zamanlarda adından çokça bahsettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, aşk hayatındaki gelişmelerle de magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir konsere Kaan Yıldırım ile el ele gelerek aşkını ilan eden Pınar Deniz, her hareketiyle çok konuşuluyor. Son olarak Deniz, Kaan Yıldırım’ın ablası Nilüfer Yıldırım ile Instagram’da takipleşmeye başladı. Güzel oyuncunun bu hamlesi, ‘Pınar aileye girdi’ dedirtti.

Güzel oyuncu Pınar Deniz, kariyerindeki başarısı kadar özel hayatındaki gelişmelerle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Yiğit Kirazcı ile geçen aylarda ilişkisini noktalayan Deniz, yine bir meslektaşı olan Kaan Yıldırım’a gönlünü kaptırmıştı.

Şimdilerde “Yargı” dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteri ile seyirciyle buluşan Pınar Deniz, Kaan Yıldırım ile aşkını iki hafta önce Harbiye Açıkhava’da düzenlenen Melike Şahin konserine sevgilisiyle el ele katılarak ilan etmişti.

Yılın aşk bombası patladı! Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım konser çıkışı el ele görüntülendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir