Pınar Deniz’in mayolu pozu sosyal medyayı salladı: ‘Dalgayı yedikten 2 saniye sonra’

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, deniz kenarında paylaştığı mayolu fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

featured

Aşk 101, Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz dönemde sevgilisi Yiğit Kirazcı ile ayrılığıyla gündeme gelmişti. Deniz, son dönemde Yargı dizisindeki performansıyla çokça beğenilmiş ve dizi sezon finali yapmıştı. Deniz, bu esnada sosyal medyada aktif şekilde paylaşımlarına devam ediyor.

PINAR DENİZ’İN MAYOLU PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olan ve Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, Instagram hesabında 2 buçuk milyondan fazla takipçi kitlesine sahip.

İlgiyle takip edilen Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ismin rol aldığı dizi geçtiğimiz haftalarda sezon finaline girmişti.

Deniz, son olarak tatilde paylaştığı mayolu pozuyla olay oldu. Kumsalda deniz kenarında fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Deniz, paylaşımına ‘’Dalgayı yedikten 2 saniye sonra’’ notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir