Pınar Altuğ bikinili görüntülendi, düzgün fiziğiyle parmak ısırttı!

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Bodrum'da arkadaşını ziyaret etti. Tatilin tadını çıkaran ünlü isim saatlerce güneşlendi. Altuğ, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

featured

Bikinili görüntülenen Pınar Altuğu, fit vücuduyla genç kızlara taş çıkarttı.

Pınar Altuğ, önceki haftalarda 13 yaşındaki kızı Su Atacan ile Bebek’te bir dondurmacıda objektiflere yansımıştı. Yağmur Atacan ise eşi ve kızını aracın içinde beklemişti. Dondurma sırası bekleyen ünlü oyuncu, yakın zamanda tatile çıkacaklarını söyleyerek, “Karavan tatilleri kışın oluyor. Yaz aylarında tekne tatilinde olacağız” demişti.

‘GÜZEL PROJE OLURSA NEREDE OLDUĞUMUN ÖNEMİ YOK’

Üç yıldır ekranlardan uzak olan Pınar Altuğ, basın mensuplarının “Yaz aylarında hep tatil yapıyorsunuz. Dizi teklifi gelse kabul eder misiniz?” sorusuna, “Projenin aslında öyle bir zamanı yok. Sezonlar artık eylül ve ocak diye ayrılmıyor. Her an yeni işler gelebiliyor. Güzel bir proje olursa nerede olduğumun bir önemi yok” yanıtını vermişti.

‘RESTORAN FİYATLARINI BİLMİYORUM’

Fenomen dizi ‘Çocuklar Duymasın’daki ‘Meltem’ karakteriyle yıldızı parlayan 47 yaşındaki oyuncu, “Ben karaya inmiyorum, hiçbir fikrim yok. Bizi etkileyen şeyler var ama restoran fiyatlarını bilmiyorum” sözleriyle, Bodrum’daki pahalılığın kendilerini etkilemediğini belirtmişti.

‘AŞIK OLDUK, AİLE KURMA KARARI ALDIK’

Meslektaşı olan eşi ile arasındaki dokuz yaş farkın sürekli magazin gündeminde yer almasına rağmen mutlu evliliği hakkında konuşan Altuğ, “Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı. Birbirimizi tanıdık, beraber vakit geçirmekten keyif aldık, o arada birbirimizi sevdik aşık olduk, evlenip bir aile kurma kararı aldık. Buralara kadar geldik. Çok şanslıyız ki bu evlilik güzel bir kız çocuğu ile taçlandı. Su bebek oldu bir genç kız. Yağmur’la birlikte olmaktan ve ortak bir hayat sürmekten çok mutluyuz” ifadelerini kullanmıştı.

MUHABBETE DALDI

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Yalıkavak’ta ziyaret ettiği arkadaşlarının sitesinin iskelesinde objektiflere takıldı. Saatlerce güneşlenen Altuğ, Bodrum’un güzel havasının tadını çıkardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir