Serkan Kıyak’ın eşi Zehra Kıyak’ın kaçtığı Pideci Gökhan ortaya çıktı

Eşini bulmak için Müge ANlı'ya başvuran Serkan Kıyak, eşinin pideci Gökhan'a kaçtığını öğrenince yıkılmıştı. Türkiye dün Serkan Kıyak'ın intihar haberiyle sarsıldı. Zehra Kıyak'ın uğruna her şeyini feda edip kaçtığı pideci Gökhan Polat'ın fotoğrafı ortaya çıktı. İşte Türkiye'nin beddua yağdırdığı pideci Gökhan...

featured

Türkiye, eşi pideciye kaçtıktan sonra canına kıyan Serkan Kıyak’ın intihar haberine ağlıyor.

Müge Anlı’nın programına katılan 32 yaşındaki Serkan Kıyak, eşinin kaybolduğunu söyleyerek Anlı’dan yardım istemişti.

Pideciye kaçan eşinin kendisini ve ailesini istemediğini ifade etmesiyle kendini yerlere atan Kıyak, “Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim. 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin. Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben. Şikayetçiyim” demişti.

İNTİHAR ETTİ

Eşi Zehra’yı eve dönmeye ikna edemeyen 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Uşak Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak intihar etti.

Eşinin kaçması ile bunalıma giren Serkan Kıyak’ın yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği ve vedalaştığı öğrenildi.

Mesajı alan yakınlarının evine koşması ile talihsiz gencin cesedi ile karşılaştıkları, bunun üzerine polis  ve 112  ekiplerine haber verdikleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Utanmaz Zehra’dan Serkan Kıyak’ın ailesine: “Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakmayacağım”

ZEHRA KIYAK YÜKLÜ BORÇ BIRAKMIŞ

YouTube’da Bana Anlat kanalında canlı yayına açıklama yapan Serkan Kıyak’ın ağabeyi, pideci ile kaçan Zehra’nın Serkan Kıyak’a yüklü miktarda borç bıraktığını açıkladı. Kocasını terk edip intiharına sebep olan Zehra Kıyak, arayan akrabalarına ise “Bana ne benim yüzümden mi intihar etti sanki” diyerek utanmazca cevaplar verdi.

Ahlaksız kadın Zehra Kıyak, Serkan Kıyak’ın intiharını umursamadı! Arayan akrabalarına şok cevaplar…

PİDECİ GÖKHAN ORTAYA ÇIKTI

Türkiye, eşinin intihar etmesini önemsemeyen ve çocuklarından önce paranın derdine düşen Zehra Kıyak’a beddualar yağdırırken, olayda flaş bir gelişme yaşandı.

Zehra Kıyak’ın gözleri görmeyen anneannesini dahi Serkan Kıyak’ın başına bırakarak kaçtığı pideci Gökhan isimli kişinin fotoğrafı ortaya çıktı.

İşte Zehra Kıyak’ın kaçtığı pideci Gökhan Polat:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir