Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 10 büyükelçi istemeyen adam ilan edilecek

featured

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Erdoğan, tutuklu iş insanı Osman Kavala’nın serbest bırakılması yönünde yaptığı açıklamaları eleştirdi. Selahattin Demirtaş için de, “serbest kalmayacak” dedi.

Erdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“SELO AŞAĞI, SELO YUKARI…”

“Yatıyorlar kalkıyorlar Kavala Kavala… Kavala dediğin Soros’un Türkiye şubesi. 10 büyükelçi onun için Dışişleri Bakanlığı’na geliyor. Bu nasıl terbiyesizliktir, siz burayı neresi zannediyorsunuz ya? Burası Türkiye, Türkiye. Burası bir kabile devleti değil, anlı şanlı Türkiye.

Burada Dışişleri’ne gelip de talimat veremezsiniz. Ben Dışişleri Bakanıma talimatı verdim, ne yapması gerektiğini söyledim. Bunların bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini halledeceksiniz dedim. Bunlar Türkiye’yi anlayacaksınız, bileceksiniz. Anlamadığınız gün terk edeceksiniz.

“YASİN BÖRÜ’YÜ ÖLDÜREN SELO DEĞİL MİYDİ?”

Bay Kemal, Selo aşağı Selo yukarı diyor çünkü beraber yürüyorlar. Beraber yatıp kalkıyorlar. Bay Kemal bak bizi iyi dinle. Biz milletimizle oturur milletimizle kalkarız. Milletimize yan bakanlarla da en ufak dostluğumuz olmaz. Bunların amaçları her şeye takoz koymak, engel olmak. Terör örgütleri ile işbirliği de yaparlar. Bunlar terörist Selo ile birlik olurlar.

Bunlarda ar yok. Yasin Börü’yü öldüren Selo değil miydi? Şimdi kalktılar onu içeriden nasıl çıkarırız onun derdindeler. Yargı ne diyorsa o, çıkaramayacaksınız. Selo’nun eşi televizyona çıkıyor. Senin çocukların masumane de, Yasin Börü’nün geride bıraktığı ailesi ne? Onlar masum değil mi? Onlar şu anda anneleri ile masumane yaşıyorlar? Onları nereye koyacaksın. Sen anasın da Yasin’in anası ana değil mi?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir