Performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Altay Bayındır: “Fenerbahçe’nin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğim”

featured

İngiltere Premier Lig ekiplerinin peşinde olduğu Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır geleceği hakkında  konuştu. Bayındır, “Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Takımın çıkarları, başkanımızın düşünceleri doğrultusunda hareket etmeye her zaman hazırım” ifadelerini kullandı. Genç kaleci adı İngiliz ekipleri Sheffield United ve Tottenham ile anılıyor.

Takımın genel performansını yorumlayan Altay, “Futbolda en önemli şeyin konsantrasyon olduğunu düşünüyorum. 3 puanı aldığımızda herkes gibi benim de payım oluyor. İyi geçen maçlardan sonra birbirimizi tebrik ediyoruz. Göztepe maçına her hafta olduğu gibi hazırlanıyoruz” dedi.

“BURADA OLMAKTAN DOLAYI DUYGULU HİSSEDİYORUM”

Geleceği hakkında da konuşan genç kaleci, “Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber ve Volkan Demirel gibi Fenerbahçe’nin efsane isimlerinin ardından kalede olmak benim için büyük gurur ve sorumluluk. Benim hedefim her zaman en üst noktada olmaktır. Şu anda en üst noktalardan birindeyim, Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Takımın çıkarları, başkanımızın düşünceleri doğrultusunda hareket etmeye her zaman hazırım. Ben burada olmaktan dolayı kendimi duygulu hissediyorum. Aidiyet besliyorum. Takımın çıkarları doğrultusunda olacaksa, katkı vermek için her zaman orada var olurum” dedi.

“GERÇEKTEN MÜTEVAZI BİR KİŞİLİĞİ VAR”

Altay Bayındır, Muslera için ise “Uzun yıllar ülkemizde hizmet eden birisi. Gerçekten mütevazı bir kişiliği var. Takımlar arasında rekabet olsa bile, futbolcuların davranışları birçok şeyin öncüsü oluyor. Çünkü insanlar futbolcuların davranışlarıyla alevlenebiliyor, ya da sakin kalabiliyor. Bunun temsili olarak bizler sahadayız. Bunu da çok iyi yapanlardan biri Muslera’dır” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir