Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel’in Berlin’i Pedro Alonso İstanbul’da!

featured

İlgiyle izlenen La Casa de Papel’in Berlin’i Türkiye’ye geldi. Canlandırdığı Berlin karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu Pedro Alonso O’choro, yeni yayınlanan Filipo’nun Kitabı için 14 Ekim’de kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Epsilon yayınevinin konuğu olarak Türkiye’ye gelen ünlü oyuncunun yazar yönü de hayranlarından tam not aldı.

15.30’DA İSTANBUL HAVALİMANI’NA İNDİ

Paris’tan kalkan uçakla saat 15.30’da İstanbul Havalimanı’na gelen oyuncu, havalimanında gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bıraktı.

Berlin karakterine hayat veren başarılı oyuncu, yeni kitabının tanıtım etkinlikleri kapsamında ilk olarak 14 Ekim’de Köprü Atölye Kitap Kulübünün önderliğinde gerçekleşecek olan etkinliği internet üzerinden yapılacak.

İnternet ortamında canlı yayınlanacak olan etkinlikte Filipo’nun Kitabı’nın bilinmeyenleri konuşulacak. Kitabında ruh göçü yani beden değişimini anlatan yazar; farklı bir anlatım tekniğiyle yazdığı eserini okurlarına anlatacak.

İSTİNYE PARK’TA İMZA GÜNÜ DÜZENLEYECEK

Filipo’nun geçmişe dönük yaptığı yolculukta kendisini Romalı bir askerin bedeninde buluyor. Mistik ögelerin çokça yer aldığı eser reenkarnasyonu da ayrıntılı bir şekilde aktarmış. Ruh göçünü güçlü kalemiyle hikayeleştiren yazar şimdiden çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Epsilon yayınevinin konuğu olarak Türkiye’ye gelecek olan yazar Pedro Alonso O’choro 14 Ekim’deki etkinlikten iki gün sonrada imza günüyle hayranlarıyla bir araya gelecek. 16 Ekim’de öncelikle saat 12.00-14.00 aralığında İstinye Park D&R’ da kitaplarını imzalayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir