Pavyondan Zafer Partisi’ne! Ümit Özdağ’ın siyaset danışmanı bakın kim çıktı?

Taciz, şantaj ve mafya skandalları ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi'nde bu defa da pavyon skandalı yaşanıyor. Ümit Özdağ tarafından pavyonda çalışırken Zafer Partisi'ne transfer edilen Merve Fatma Kumral'ın geçtiğimiz aylarda FETÖ'ye destek paylaşımları gündem olmuş ve Kumral partiden ihraç edilmişti. Buna rağmen partinin her organizasyonunda görüntülenen ve Özdağ ile içli dışlı olan Kumral'ın adına açılmış bir de siyasi danışmanlık ve Araplara hizmet veren bir gayrimenkul şirketi bulunuyor.

featured

Ümit Özdağ’ın başında olduğu Zafer Partisi’nde her gün yeni bir skandal patlak veriyor. Kurucularının ve genel başkan yardımcılarının yarıdan fazlasının istifa ettiği partide yönetime isim bulamayan Özdağ ise çareyi skandal isimleri göreve getirmekte buldu.

PAVYONDAN ZAFER PARTİSİ’NE TRANSFER

Ümit Özdağ tarafından Zafer Partisi‘ne transfer edilen Merve Kumral isimli kadının geçtiğimiz aylarda FETÖ paylaşımları gündeme gelmişti. Zafer Partisi’nin İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Merve Kumral’ın skandal paylaşımları sonrası partiden ihraç edildiği açıklanmıştı.

PAVYON GÜNLERİ ORTAYA ÇIKTI

Asıl adı Fatma olan ancak Merve adını kullanan kadının Ümit Özdağ tarafından keşfedilmeden önce pavyonlarda şarkıcılık yaptığı ortaya çıktı.

ARAPÇA REKLAM İLE GAYRİMENKUL SATIŞI

Ümit Özdağ’ın gözdesi Merve Kumral’ın 2021 yılında kurduğu şirketin faaliyetleri ise duyanları şaşırtmıyor. Arap ve sığınmacı düşmanlığı yapan Zafer Partisi’nde genel başkan yardımcılığı yapan Salih Zeki Altun’a ait şirketin Arapça reklamlarla yabancılara Türk vatandaşlığı için gayrimenkul reklamı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Bu ne yaman çelişki! ‘Sığınmacılar gidecek’ diyen Zafer Partili Salih Zeki Altun’dan yabancıya ev satışı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Salih Zeki Altun’dan sonra Merve Kumral’a ait şirketin de Arapça reklamlar ile Türk vatandaşlığı için reklam yaptığı görüldü. Arapça ilanlar yayınlayan Kumral’a ait şirketin sosyal medya paylaşımlarında şirket bünyesinde Arap danışmanların da çalıştığı anlaşılıyor.

 

SİYASİ DANIŞMANLIK DA YAPIYOR

Birkaç sene öncesine kadar pavyonlarda şarkıcılık yapan Kumral’ın maharetleri bununla da bitmiyor. 2021 yılında şirket hisse payını %100’e çıkaran Kumral aynı zamanda siyasi danışmanlık da yapıyor!

Sosyal, ekonomik, siyasi araştırmalar ile ürün ve marka araştırmaları da yapan Merve Kumral’ın Ümit Özdağ tarafından kamuoyuna açıklanan pek çok veriyi sağladığı ve Zafer Partisi’ne siyasi danışmanlık yaptığı iddia edildi.

 

PARTİDEN GÖSTERMELİK İHRAÇ

FETÖ’ye destek paylaşımları nedeniyle 10 Nisan 2022 tarihinde Zafer Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinden alındığı kamuoyuna açıklanan Kumral’ın parti faaliyetlerine katıldığı ve kongrelerde oy kullanmaya devam ettiği ortaya çıktı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ’IN SİYASET DANIŞMANI

Ümit Özdağ’ın başında olduğu Zafer Partisi’ne siyasi danışmanlık hizmeti veren Merve Kumral’ın Özdağ’ı yönlendirdiği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Özdağ’ın son zamanlarda yaptığı bazı çıkışları, devletin yöneticilerini sokak kavgasına davetini ve küfürlerini hatırlatan bazı Zafer Partililer “Pavyondan danışman alırsan adın pavyon fedaisine çıkar” yorumunda bulundu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir