Pamukkale Turizm’de LGBT rezaleti: ‘Benim kimliğimde bayan yazıyor’

Sosyal medyada gündem olan bir gönderinin ardından Pamukkale Turizm’e tepki gösterildi. Her şey, Emrah Demiryant adındaki bir kullanıcının, Pamukkale Turizm’le seyahat etmesi için eşine, ‘’Bayan’’ yanı koltuk almasıyla başladı…

featured

Pamukkale Turizm‘le seyahat edecek eşinin yanına bir kadının oturmasını bekleyen Demiryant, LGBT’li bir erkek görünce şoke oldu. Olaya tepki gösteren Demiryant, LGBT’li birey ile kendisi gibi abisi ve annesinden küfür ve hakaretler işitti.

Muavine ve firma müdürüne durumu anlatan Demiryant, olayın bir an önce düzeltilmesini istedi.

Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen’e izleyicilerden tepki

İşte Pamukkale Turizm’de yaşanan o rezaletle ilgili ayrıntılar…

“Pamukkale Turizm’den eşim için bayan yanı bir koltuk aldım. Yolcumu bindirdiğimde ise yanına erkek oturdu. Bunun yasa dışı olduğunu, akrabası olmadığı müddetçe yabancı bir erkeğin bayan yanında oturamayacağını söylememe rağmen beyefendi ısrarla “Benim kimliğimde bayan yazıyor” demeye başladı.

Aman Allah’ım! l*g*b*t*i üyesi birisi ve tüm kibar yaklaşımlarımıza rağmen hakaretler yağdırıyor. Yanında da annesi ve yine bayana dönüşmüş bir abisi daha var. Onlar da bize hakaret yağdırıyor. “Öküzler” diyerek “çağ dışısınız” diyerek hakaretlerine devam ettiler.

Bütün bunlar olurken Pamukkale Turizm görevlileri de orada ve özellikle de iki muavinden biri de onlara arka çıkıyor. Firma müdürüne gittim o da “Hallederiz” diyerek başından savmaya çalıştı.

Sonunda bey (hanım) efendinin yerini değiştirdiler. Ancak kem küm edip bir sürü aşağılayıcı tavırlara da maruz bıraktılar. Bu lgbti ahlaksızlığına dur diyecek biri çıkacak mı?

Bu firmayla yaşadığım bu kötü tecrübe bana ders oldu. Daha da asla binmem. Firma bu konuda muavinine gereken eğitimi vermeli. Dağdan bayırdan toplanan kimseleri mi getirip muavin yapıyorlar? Yok eğer eğitim varsa o zaman kimsenin hassasiyetlerini çiğneyemezler.

Rabbim neslimizi bu ahlâksızlardan muhafaza etsin.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir