Türkiye’nin ağladığı NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un son fotoğrafı ortaya çıktı

Kanser tedavisi gören NTV’nin ünlü ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt’un ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gözyaşları içinde toprağa verilen Özlem Sarıkaya Yurt’un son fotoğrafı ortaya çıktı.

featured

En iyi sabah haberi sunucusu seçilen spiker, meme kanserine yenildi. Bir süredir meme kanseri teşhisi ile tedavi gören 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, 2013’te oğlu Tibet’i kucağına aldı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt son yolculuğuna uğurladı! Annesi Pervin Sarıkaya’nın sözleri yürek yaktı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü spikerin ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Öte yandan Sarıkaya’nın son fotoğrafı ortaya çıktı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un ölümü yıktı! Emre Gönlüşen detayı yürek dağladı!

Instagram’da yapılan bir paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Son makyajını yaptığımı bilemeden kahkahalarla geçirdik o dakikaları… hatta bana yaprak getirecektiniz yürüş yaptığınız yollardan… ve ogün 3 haziran 2021… son kez karşılaştık sizinle anne evinizin kapısında.. uzunca sohbet sonrası işinize ve tüm iş arkadaşlarınıza özleminizi anlattınız adınız gibi… Tanıdığım en naif en nazik en ince düşünceli en iyi insandınız… mekanınız cennet ruhunuz şad olsun Özlem hanım. Sabırlar diliyorum başta eşine, biricik Tibetine, ailesine ve tüm sevenlerine…”

Seda Öğretir, Özlem Sarıkaya Yurt’ın ölüm haberini verirken gözyaşlarına hâkim olamadı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir