Fulya ile Umudun Olsun’da skandal olay! Üç çocuk annesi Özlem Can, çocuklarının velayetinden silikon göğüsler için vazgeçti

featured

Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Özlem Can ismindeki üç çocuklu annenin canlı yayında anlattıkları izleyenleri şoke etti.

Üç çocuklu annenin silikonlu gögüsler uğruna çocuklarının vazgeçmesi ve bunun itiraf etmesi sosyal medya kullanıcılarını da bu konuda tartışmaya sürükledi.

“EV ALMA VAADİYLE BİR ÇOCUĞUMUN VELAYETİNİ ALDILAR, KANDIRILDIM”

Fulya Öztürk’ün hazırladığı Fulya ile Umudun Olsun programına damga vuran anlarda  iddialara yanıt veren 3 çocuklu annenin “Evet, doğru” demesi ve çocuklarının velayetini neden verdiğini anlatırkenki rahatlığı gözlerden kaçmadı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan programa konu olan olayda İki çocuğunun velayetinin boşandığı eşinde olduğunu ifade eden 3 çocuk sahibi olan Özlem Can ismindeki anne, kendisine ev alınması vaadiyle kandırılarak üçüncü çocuğunun da velayetini kaybettiğini söylemişti.

SADECE EN KÜÇÜK ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞVURDU

Programa en küçük çocuğun velayetini alabilmek için başvuran Özlem Can’ın neden üç çocuğundan sadece birini istediği merak ediliyordu. Kafalardaki soru işaretlerini sunucu Fulya Öztürk aydınlattı.

2 ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ SİLİKON GÖĞÜS KARŞILIĞINDA VERMİŞ

Öztürk, canlı yayında yaptığı açıklamasında Özlem Can’ın göğüs silikonu ameliyatını karşılaması vaadiyle eski eşiyle velayet anlaşması yaptığını ve bu yüzden 2 çocuğun babasında, bir çocuğun da annesinde kaldığını açıkladı. Özlem Can ise Öztürk’ün bu sözlerine “Evet, doğru” cevabını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir