Özgür Özel’in bakanlık hayali sosyal medyada dalga konusu oldu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisine İçişleri Bakanlığı yakıştırması yapıldığını ve takip ettiği davalar nedeniyle de Çalışma Bakanlığı yapabileceğini söyledi.

featured

Habertürk’te Kübra Par’ın konuğu olan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken soruları yanıtladı.

HDP’ye bakanlık verilmesi üzerine başlayan tartışmaları değerlendiren Özel, kendisinin bakanlık isteyip istemediği yönündeki soruya da cevap verdi.

Benzer Haberler
samandagi-ozgur-ozel
CHP’li Hatay Samandağı Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel’e fırça: ‘Bu kadar büyük bir felaket üzerinden siyaset yapılmaz’
ozgur-ozel-feto (3)
FETÖ medyası Özgür Özel’e çalışmış
f9b5f746-d932-4ad5-a601-fa34cf1a1d3c
Özgür Özel’in ‘Anıtkabir’ iki yüzlülüğü! Atatürk heykeli yaktıran HDP’ye, ‘Kefere Kemal’ diyen Bekaroğlu ile ziyaret

 

İŞTE GÖNLÜNDEN GEÇEN BAKANLIKLAR

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’nı örnek gösteren Özeli “Tabii ki gönlümden geçiyor” dedi.

Liderlerin bakanlık vermeyi düşündükleriyle milletvekillerinden kendisini bakanlığa layık görenler milletvekilliği başvurusu yapmayacak. Ben o konuda henüz karar vermedim. O konuda şunu düşünüyorum; en faydalı nasıl olurum? Birikimim, deneyimim ve gelecekte yürüyeceğim yol… 

Bakanlık elbette gönlümden geçiyor. Birçok bakanlığa da yakıştıranlar var. Yani şimdi Süleyman Soylu’ya çelengi verip de kapıyı göstermek zevkli olmaz mı İçişleri Bakanı olarak. Ya da Soma’dan beri çalışma hayatı ile ilgili mücadele eden davanın her gününü takip etmiş birisi olarak. Ve bir yanı da Sosyal Güvenlik Kurumu, sağlık finansmanı, Çalışma Bakanlığı olmaz mı?

 

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU

CHP’li Özel’in bakanlık hayali sosyal medyada ti’ye alındı. Özgür Özel’in geçmişini hatırlatan sosyal medya kullanıcıları şu yorumlarda bulundular:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir