Özgür Demirtaş’tan ‘Selahattin Demirtaş kardeş’ diyen belediye başkanına tehdit

Popülizm kokan videolarıyla meşhur olan ekonomist Özgür Demirtaş, kendisini Selahattin Demirtaş'ın kardeşi olarak eleştiren bir kişi üzerinden ismini vermediği belediye başkanını kariyerini bitirmekle tehdit etti.

featured

Hemen her konuda fikir beyan eden ve popülist söylemleriyle gündemden düşmeyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücret pazarlıklarıyla ilgili yaptığı paylaşımda, geçen yıl yaptığı açıklamanın aynısını tekrarladı. Demirtaş, kendisine trolleriyle saldırdığını iddia ettiği bir belediye başkanını da “siyasi kariyerini bitirmekle” tehdit etti.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI BİR İŞE YARAMAYACAK

Asgari ücretin ’10 bin TL de olsa’ hiçbir işe yaramayacağını söyleyen Demirtaş, “İlk bir iki ay insanlar ellerine para geçeceği için sevinecekler. Ama en geç 5-6 ay sonra o para eriyip gidecek. Alım gücünüz düşecek” dedi. Özgür Demirtaş’ın paylaşımı şöyle:

‘SELAHATTİN DEMİRTAŞ İLE KARDEŞ’ AÇIKLAMASINA KIZDI

Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili paylaşımının altında kendisinin HDP’nin tutuklu eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ile kardeş olduğunu iddia ederek, “Bunlarla adam olunmuyor özgür efendi kardeşin kaç yıldır cezaevinde hiç ziyaretine gittin mi?” diyen bir kullanıcı üzerinden bir belediye başkanını tehdit etti.

“Açıklama zamanı geldi: Bunlar Türkiye’deki bir Belediye Başkanının kurduğu trol çetesi. Bu Belediyeci muhalefet partisinden (sözde) Bu komik saldırılara devam ederse açıklama yapacağım. Siyasi kariyeri biter. Not: Benim hiçbir siyasetçiyle akrabalığım yok. Soyadı benzerliği!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir