Öz kızlarına tecavüz eden sapık baba Salih Dayan tutuklanacak mı?

featured

Mersin yıllar sonra ortaya çıkan, babanın öz kızlarına cinsel istismar olayı ile çalkalanıyor. Yaşları 28 ile 34 arasında değişen 3 kız kardeş, yıllarca öz babaları Salih Dayan’ın tecavüzüne maruz kaldıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Ardından başlayan dava süreci sonucunda Dayan önce tutuklandı ardından delil yetersizliği nedeniyle salındı.

Tecavüzcü sapık baba Salih Dayan’ın kızları konuştu. Biz insanlığımızdan utandık

İddiaya göre, 28-30-34 yaşındaki kız kardeşler 6-7 yaşlarından beri babaları tarafından istismara maruz kaldı. Salih Dayan ‘Ben sizin babanızım sevişmeyi öpüşmeyi başkasından öğreneceğinize benden öğrenin’ diyerek yıllarca öz kızlarına cinsel istismarda bulundu. Yıllarca maruz kaldıkları şiddet ve cinsel istismar aile bireylerinin sohbeti sırasında ortaya çıktığı söyleniyor. Kız kardeşlerden H.G’nin olayı anlatmasının ardından diğer kardeşler de aynı duruma maruz kaldıklarını, öz babaları olan Salih Dayan isimli şahsın, kendilerine çok küçük yaşlardan itibaren cinsel tacizde bulunduğunu iddia ediyorlar.

16 ŞUBATTA MAHKEMESİ VAR

#SapıkBabaSalihDayanaCeza etiketiyle sosyal medya kullanıcıları öz kızlarına tecavüz eden Salih dayan’ın ceza almasını istiyorlar.

https://twitter.com/Huysuzwoman00/status/1361016039564320777?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir