Öz babası Yücel Koç tarafından yıllarca taciz edilen Tuana Koç’un davasına Aile Bakanlığı müdahil oldu

featured

Babasının kendisine uyguladığı cinsel taciz nedeniyle açtığı davanın beraatle sonuçlanması üzerine sosyal medyada isyan eden genç kız gündeme oturmuştu. Konuyla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlık, çocuğun nitelikli cinsel istismarı davası sanığına ilişkin, “Sanık Yücel Koç’un beraat etmesi yönündeki karara istinaf mahkemesi nezdinde itiraz edeceğiz” açıklaması yapıldı.

https://habermotto.com/oz-babasi-yucel-koc-tarafindan-yillarca-taciz-edilen-tuana-kocun-yardim-cigligi-sonrasi-sosyal-medya-ayaga-kalkti-yucelkoctutuklansin/

Sosyal medyada babası Yücel Koç’un beraat etmesi üzerine açıklamalarda bulunan genç kız şu ifadeleri kullanmıştı: “Babanın kızına gösterdiği sevgi olarak görüyordum çünkü kızların babaları ilk aşkı derler ya benimki öyle olmadı ortaokula geçince seminerde cinsellikle ilgili şeyleri anlattıklarından anladım kendi öz babam bana taciz ediyormuş. 2014 yılında bana bunları yaptın diyerek ona söyledim. O da beni, ‘anneni öldürürüm. Ben cezaevine girerim siz de çocuk yurduna gidersiniz’ diyerek tehdit etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir