Oyuncu Gerard Depardieu, hayatını böyle geçirecek!

Ünlü Fransız oyuncu Gerard Depardieu, hayatının kalan kısmını yata dönüştürülen bir balıkçı teknesinde geçireceğini söyledi.

featured

Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu, hayatıyla ilgili ilginç bir karar aldı. 2013’te zenginlerden daha fazla vergi alınmasına ilişkin yasaya tepki olarak Rus vatandaşlığına geçen 73 yaşındaki oyuncu, artık ülkesinde daha az yaşayıp İstanbul ve Dubai’de zaman geçirmek istediğini belirtti.

PARİS’TEKİ EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI

İki büyük balıkçı teknesi aldığını belirten ünlü yıldız “Bunlardan birisi Dubai’de, ton balığı avı için kullanılan İstanbul’daki teknemi apartman dairesi haline getirdim” diye konuştu.. Film çekmek için Fransa’ya gideceğini ancak doğduğu ülkede çok fazla yaşamak istemediğini belirten Gerard Depardieu, sahibi olduğu üzüm bağlarını ve Paris’teki evini de satışa çıkardığını ifade etti.

L’Obs dergisine demeç veren Depardieu, artık daha huzurlu bir yaşam peşinde olduğunu belirterek, dalgalara yelken açarak bu huzuru bulmayı umut ettiğini kaydetti. Deniz ve balıkçılık tutkusuyla da bilinen sanatçı, Fransa’da bir arkadaşından aldığı ton balığı av teknesini yeniden dizayn edip gezi yatı yaptırmak için 2017’de Türkiye’ye getirmişti.

“TÜRKİYE’DE YATÇILIK ÇOK GELİŞTİ”

Depardieu denizde huzur bulup dinlendiğini kaydederek “Teknelerle aram çok iyi. Denizi seviyorum. Huzur buluyorum. Bu nedenle Fransa’da bir dostuma ait klasik balıkçı teknesini de aldım ve bu tekneyi gezi teknesine bir yata dönüştürülmesi için Türkiye’ye getirdim. Türkiye’de yatçılık çok ilerlemiş durumda. Ayrıca Avrupa’dan daha hesaplı. Tuzla’da yat yapan tersaneleri gezdim. Yat tasarımı yarışmasında öğrencilerin tasarımları müthişti. Teknemi burada yeniden dizayn edecekler ve bittiğinde Ege’yi gezeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir