Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın başrol olduğu O Kız izleyenleri ekran başına kilitleyecek

Sezonun iddialı dizileri arasında olan 'O Kız', bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fragmanıyla da büyük merak uyandıran dizi, bu akşam özetsiz bölümüyle saat 19.45'te Kanal D ekranlarında olacak...

featured

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı O Kız’ın yeni bölüm tanıtımında; Ozan ve Sitare’nin oyununa gelen Zeynep’in başına neler geleceği merak konusu oldu. Kadir’in yaşananlar karşısında kendisini suçlaması ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

O Kız’ın oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe (İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın başrolünde olduğu O Kız dizisi, yeni bölümüyle bu akşam saat 19.45’te Kanal D’de.

21 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ‘O Kız’ dizisinde; halası Türkan’ın yerine, internet fenomeni Ozan Mert’in (Cengiz Orhonlu) evine temizliğe giden Zeynep’in (Dilin Döğer) yaşadığı travma ve akabinde değişen hayatı damga vurdu.

Evini temizlemek için gittiği Ozan’ın alkolün etkisiyle kendisine saldırmasıyla korkan Zeynep, kıyafetlerini bile almadan evden çıktı.

Duruma müdahale eden Ozan, Zeynep’i her şeyi yanlış anladığını söyleyerek ağabeyi, aynı zamanda da şoförü olan Salih ile eve yolladı. Ağabeyinden güvenlik kamerası görüntülerini alıp yok etmesini istedi.

Eve giden ve Türkan’a olanları anlatan Zeynep, halasının ‘Sus ve işine devam et’ demesiyle yıkıldı. Bu sırada bir mekanda kadınları aşağılan sözler sarf eden Ozan’ın videosu da internete düştü.

Hem Ozan’ı hem de ajansını korumak isteyen Sitare, kendisine gelen güvenlik kamerası görüntülerinin ardından yeni bir plan yaptı. Görüntüleri kendi basına servis eden Sitare, sevgilisi Ozan’a “Kendimizi kurtaracağız, kızı harcayacağız” dedi.

O Kız’ın yıldızı Erkan Petekkaya: Rol gelip oyuncuyu bulur

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir