Oyuncu Aygün Aydın’ın Hakan Sabancı hakkındaki iddiaları alay konusu oldu!

featured

Geçtiğimiz aylarda adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından Sabancı’yla mesajlaştığını iddia etmişti.

Aydın’ın bu hamlesinin ardından ortalık karıştı. Aydın, sosyal medyada kendisinin ‘deli gibi’ gösterilmek istendiğini, mesajları bu nedenle ifşa ettiğini söyledi.

İşte Aygün Aydın’ın herkesi şaşırtan Hakan Sabancı açıklamaları…

“Sizin benimle derdiniz ne? Üç gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan’la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar.”

“Hakan’la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum. Geçen cuma günü aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini ve çıplak kadınlardan mesaj geldiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında” ifadelerini kullandı.

Özel konuşmalarını yayınlamıştı

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan Aygün Aydın, Instagram hesabından yayınladığı konuşmalarda ikilinin buluşma için yaptığı plan ve Sabancı’nın doğum günüyle alakalı konuşmaları yer alıyor. Mesajları paylaşmakla yetinmeyip Sabancı’nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma “Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu sü.tüklerle nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle” notunu düştü.

Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı itirafları: “İlk başta yüzüne bile bakmamıştım, Hakan Sabancı olduğunu bilmiyordum”

Gözler Hakan Sabancı’da

Aygün Aydın’ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu. Sosyetenin önemli isimlerinden Hakan Sabancı’nın olanların ardından ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Sosyal medya yıkıldı

İsmi sürekli birileriyle anılan Hakan Sabancı’nın Aygün Aydın’la olan mesajlaşmaları ve sonrasında Aygün Aydın’ın yaptığı paylaşımlar sosyal medyada alay konusu oldu. İşte yapılan paylaşımlar:

https://twitter.com/sexthsens/status/1384471752709922817?s=20

https://twitter.com/sebahatsindar/status/1384470550928576513?s=20

https://twitter.com/_pinksunset_/status/1384467063746478080?s=20

https://twitter.com/MollaFaysall/status/1384464989122146307?s=20

https://twitter.com/bt_enki/status/1384437908103389189?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir