Oyuncu Alec Baldwin’in kızı Ireland Baldwin, çırılçıplak denize girdiği pozunu paylaştı!

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile olan evliliğinden dünyaya gelen en büyük kızı Ireland Baldwin tatil paylaşımlarıyla şoke etti. Ünlü model sevgilisiyle çıktığı tatilde tamamen soyunup denize girdiği anları paylaştı.

featured

Ünlü model Ireland Baldwin, tamamen çıplak şekilde denize girdi.

Alec Baldwin’in model kızı Ireland Baldwin, sevgilisi Andre Allen Anjos ve arkadaşlarıyla birlikte Fransa ve İtalya’yı kapsayan bir tatile çıktı. 26 yaşındaki Baldwin, tatilde çektiği fotoğrafları da Instagram sayfasından paylaştı.

Ireland Baldwin tamamen çıplak şekilde denize girdiği anları da paylaşınca olay oldu. Son dönemde gösteri dünyasında ön plana çıkan kıvrımlı modellerden biri olarak tanınan Baldwin’in tatil paylaşımlarına takipçilerinden çok sayıda beğeni gelirken tepkiler de vardı.

Ünlü modelin böyle bir paylaşım yapmasını gereksiz bulan takipçileri “Poponu görmek zorunda mıyız?” yorumlarında bulundu.

Alec Baldwin ile 1993-98 arasında evli kaldığı Kim Basinger’ın kızı olan Ireland Basinger Baldwin, Hollywood’un en uzun boylu ünlülerinden biri olarak biliniyor. 1.85 cm boyundaki Baldwin, bir ara oyunculuğu denedikten sonra modellikte karar kıldı.

İç çamaşırı giymeyi sevmeyen model Ireland Baldwin’in seksi ev halleri çok konuşuldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir