Osmanlı’ya hain diyen Tunç Soyer’in Yunan aşkı!

İzmir'in 100. yıl kutlamalarında alenen Osmanlı'ya hakaret ederek, ‘’100 yıl önce bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar.’’ Diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Atina Belediye Başkanı ile anlaşma imzaladığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

featured

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Gündoğdu Meydanı’nda kurulan platforma çıkarak konuşma yaptı. Soyer, yaptığı konuşmada, Osmanlı’yı hedef alarak “Gaflet ve ihanet içindeydiler” diyerek skandal bir açıklamada bulundu.

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde Osmanlı’yı hain ilan eden CHP’li Tunç Soyer’in Yunanistan ile işbirliği yaptığı kareler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Soyer, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis ile Yunanistan’da görüşmüş, Yunan mevkidaşı kendisini kapıda karşılamıştı.

CHP’li Tunç Soyer’den skandal sözler! Osmanlı’yı hain ilan etti, Yunan’ın adını anmadı

“TUNÇ SOYER’LE ANLAŞTIK”

Bakoyannis, ‘’Bugün Atina’da ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz Avrupa odaklı ve açık ufuklu yerel yönetimin önde gelen temsilcisi olan İzmir Belediye Başkanı arkadaşımız Tunç Soyer ile bu konuda anlaştık.” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir