Canlı yayında ilginç diyalog! Oryantal Didem, Seren Serengil’in ‘seksi görünüyorsun’ sözünden rahatsız oldu

Söylemezsem Olmaz programında Oryantal Didem ile Seren Serengil arasındaki diyalog dikkat çekti. Serengil, İbo Show'da oryantal kıyafeti giymeyen Didem için "Yine de seksi görünüyorsun" dedi. Serengil'e karşı çıkan Didem ise "Öyle demeyelim şimdi" ifadelerini kullandı.

featured

Seren Serengil ‘seksi gözüküyorsun’ deyince rahatsız olan Didem Kınalı yine gündemde. Serengil, İbo Show’da oryantal kıyafeti giymeyen Didem için “Yine de seksi görünüyorsun” dedi. Serengil’e karşı çıkan Didem ise “Öyle demeyelim şimdi” ifadelerini kullandı.

ORYANTAL KIYAFETİ TERCİH ETMİYOR

Didem Kınalı yeniden ekrana dönmek istediğini her fırsatta dile getiriyordu. Oryantal Didem yılbaşı gecesinden sonra yeniden İbo Show’da oryantal yapmaya başladı. Ancak Kınalı İbo Show’da oryantal kıyafeti tercih etmiyor.

SERENGİL’İN YORUMUNA KARŞI ÇIKTI

Oryantal Didem, Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve bu konuda yapılan yoruma hemen müdahale etti. Seren Serengil Didem’in tamamen kapalı giyinmesiyle ilgili “Oryantal kıyafeti giymiyor kapalı bir kıyafet giyiyor ama bu kadar mı seksi olunur!” derken ünlü oryantal hemen müdahale etti ve “Öyle demeyelim şimdi” dedi. Didem Kınalı’nın bu sözlerinden sonra Bircan Balı ise “Onu da giydirmezler şimdi” yorumunda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir