Gülşen’e ‘edep’ uyarısı yapan Orhan Gencebay’ın Hülya Avşar’ın poposunu tokatladığı video gündem oldu

Gülşen'in sahne kostümlerini abartılı bulan Orhan Gencebay'ın eski bir videosu yine sosyal medyada gündeme geldi. Gülşen'i 'edep' konusunda uyaran Gencebay'ın, Hülya Avşar'ın kalçasına tokat attığı videosu sosyal medyayı kasıp kavuruyor.

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Etiler’deki bir mekanda yemek yiyen usta sanatçı Orhan Gencebay, mekan çıkışı çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“EDEPLİ OLMAK LAZIM”

Usta sanatçı, son dönemin en çok tartışılan konusu haline gelen Gülşen, Hadise, Hülya Avşar ve Hande Yener gibi isimlerin sahne kıyafetleri hakkında açıklama yapmış ve “Edepli olmak lazım.” demişti.

“ZAMAN DEĞİŞTİ”

Zamanın değiştiğini söyleyen Gencebay, muhabirlere “Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Edepli olmak lazım.” demişti.

HÜLYA AVŞAR’IN KALÇASINA VURUYOR

Sosyal medyada bir kesimin tepkisini çeken açıklama sonrasında Gencebay’ın, 2015 yılında kaydedilen bir görüntüsü yeniden gündeme geldi. Videoda Orhan Gencebay’ın, Hülya Avşar’ın kalçasına tokat attığı ve hep birlikte güldükleri görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir