Onur Şener’i öldürenlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Birlikte tatile gitmişler

Ankara'da istek parçayı bilmediği gerekçesiyle öldürülen müzisyen Onur Şener'in katil zanlılarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Şahısların beraber tatile gittiği iddia edildi.

featured

Ankara’da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları Müzisyen Onur Şener‘e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener hastanede yaşamını yitirdi.

KATİLLER KİM ÇIKTI

Haluk Levent de ölüm haberinin ardından Onur Şener’in görüntülerini paylaşarak üzüntüsünü aktardı. Levent paylaşımında, “İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz…” dedi.

Haluk Levent daha sonraki paylaşımlarında, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” dedi.

Şüphelilerin isimlerini de açıklayan Levent, “ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş Semih S. TAİ’de mühendis” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan’dan dikkat çeken Onur Şener yazısı: ‘Siyasi malzeme haline…’

İLK İFADELER ORTAYA ÇIKTI

Emniyet güçleri cinayet sonrası soruşturma başlattı. İlker K., Ali G., Semih S. ile birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G. isimli iki kadın gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Ankara Adliyesine getirilen şüpheliler, ALİ G, Semih S., İlker K, J.E ve Gözde G, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

İfadesi alınan şüpheli İlker K., maktule bira bardağı fırlattığını ancak sonrasını hatırlamadığını belirterek şunları söyledi:

“Maktul üzerime gelirken ‘bize doğru gelme’ diye seslendim. Ben bira bardağını fırlattım ancak denk gelip gelmediğini hatırlamıyorum.

Benim elimde bira bardağının sapı kaldı. Birlikte yere yuvarlanınca bir kere yumruk salladım ancak denk geldi mi bilmiyorum. Bir kadın bana saldırıyordu. Ona vurmak istemediğim için tutmaya çalıştım. Benim arkam dönük olduğu için arkadaşlarımın ne yaşadığını bilmiyorum. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum.”

“AYIRMAYA ÇALIŞTIM”

Semih S., yaşanan arbedeyi ayırmaya çalıştığını ifade ederek, “Ben İlker ile maktul Onur’u ayırmaya çalıştım. Ben Onur’a vurmadım, ayırmaya çalıştım. Elimin kesildiğini çok sonradan anladım. Onur beni itince yolun ortasına doğru düştüm. İlker elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur’un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum” dedi.

“BİZE SALDIRDI”

Ali G ise. savunmasında şu ifadeleri kullandı:

“Solist Onur gelirken arbede oldu, bize saldırmaya geliyordu. Hatta bize saldırdı. O sırada itiş kakış oldu. Ben kaldırımdan düştüm. Ondan sonra da yerden kalkamadım. İlker elindeki bira bardağını Onur’un kafasına vurdu. Suçsuzum. Serbest bırakılmamı istiyorum.”

“SUÇSUZUM”

Yaşanan olayda orada bulunan şüpheli Jale E. ise hiç kimseyle bir teması olmadığını, yaşanan arbedede uzakta durduğunu belirtti.

Jale E.’nin olay tarihinden 2 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katil zanlılarından Ali G.’yi kastederek “Beyaz yakalı diyebilir miyiz? Ali’nin bordroyu öğrendikten sonra tutmayan dizlerim de diyebiliriz” ifadeleri kullandığı görüldü.

TATİLE ÇIKTILAR İDDİASI

Öte yandan Jale E.’nin sosyal medya hesabından yaptığı bir video paylaşımında katil zanlılarından Ali G. ile tatile çıktığı öne sürüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir