OnlyFans’a erişim engelinin ardından Nevşin Mengü’den skandal hareket!

Geçtiğimiz gün sapkın içerik platformu OnlyFans'in kapatılması için başlatılan kampanya sonucunda platforma Türkiye'den erişim engeli getirildi. Sosyal medyada yaşanan tartışmalar devam ederken Gazeteci Nevşin Mengü'den skandal bir hamle geldi. Mengü canlı yayına Türk OnlyFans kullanıcıları Süt ve Pedro'yu aldı.

featured

Geçtiğimiz günlerde sapkın içerik platformu OnlyFans‘in kapatılması için başlatılan kampanya dün akşam saatlerinde kesinleşmişti. Sonuç olarak OnlyFans’e Türkiye’den erişim engeli getirildi.

NEVŞİN MENGÜ’YE KONUK OLDULAR

Sosyal medyada tartışmalar sürerken gözler Türk OnlyFans kullanıcılarına çevrilmişti. 2 yıldır birlikte olduklarını söyleyen ve OnlyFans için içerik üreten Süt ve Pedro kullanıcı adlı çift, bugün Nevşin Mengü’nün yayınına konuk oldu.

MİDE BULANDIRAN AÇIKLAMALAR

Daha önce annesine bir OnlyFans hesabı açacağını duyuran içerik üreticisi kadın yayında ağlamaklı oldu. Eleştirilerden bıktığını ve evlenmek istediğini söyledi. Sevgilisini sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen sevdiğini belirtirken; erkeğin İran’dan Türkiye’ye can güvenliği olmadığı için geldiğini söylemesi dikkat çekti.

İranlı erkeğe bundan sonra ülkesine geri gönderilmesi söz konusu olabilir mi, diye soran Mengü şöyle yanıt aldı: “Ben zaten Uluslarası koruma statüsüne sahibim. Hayır, beni geri gönderemezler.”

Giyilmiş iç çamaşırlarını da platform üzerinden satışa çıkaran çifte “Neden bunu yapıyorsunuz?” sorusu gelince çiftten “Bilmiyorum ama siz de almayın” yanıtı geldi.

Sosyal medya kullanıcıları Gazeteci Nevşin Mengü’ye de tepki yağdırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir