OnlyFans modeli Lottie Moss, üçlü ilişkideki katı kurallarını açıkladı

Model Lottie Moss, OnlyFans hesabı sayesinde popülerliğini arttırmayı başardı. Özel hayatına dair detayları takipçileriyle paylaşmayı seven Moss, üçlü ilişkiyle ilgili katı kuralları olduğunu söyledi.

featured

Lottie Moss, üçlü ilişkiyle ilgili yeni itiraflarda bulundu.

1990’lı yıllarda ün kazanan 48 yaşındaki üvey kız kardeşi Kate Moss’un izinden giden Lottie Moss, 13 yaşından beri modellik yapıyor. İngiltere’de yaşayan Moss, 24 yaşında rotasını değiştirerek OnlyFans hesabını açtı.

OnlyFans hesabından seksi fotoğraflarını ve videolarını satarak para kazanan Moss, Call Her Daddy podcast’inde yeni çalışma alanını eğlenceli bulduğunu söyledi.

“ÜÇLÜ İLİŞKİDE KATI KURALLARIM VAR”

Moss aynı zamanda özel yaşamına ilişkin samimi itiraflarda bulunarak üçlü ilişkiden hoşlandığını ancak belli kuralları olduğunu dile getirdi.

Çiftlerin sadece yeni bir heyecan deneyimlemek için üçlü ilişkiyi tercih ettiklerini ifade eden Moss, “Üçlü ilişkilerde katı kurallarım var. İlişkilerimde her zaman bir başka biseksüel ya da panseksüel bir kadın ve bir erkek oluyor. Kadınlardan hoşlanmayan biriyle üçlü ilişki yaşamak dünyanın en zor şeyi olabilir. Onları duruma başkalarının zoruyla dahil olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kate Moss’un kardeşi Lottie Moss’tan üçlü ilişki itirafı: “O seks deneyimini unutamam!”

Onlyfans’ta paraya doyan Lottie Moss bu defa Instagram’ı kavurdu! Çırılçıplak pozlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir