Önce Suriyeli dediler, sonra Pakistanlı! İşte Bebek’teki 31 Mayıs ırkçı yalan rüzgarındaki tüm gerçekler

İstanbul Bebek'te sahilde sex yapan çift ve çıplak güneşlenen adam üzerinden ırkçı bir yalan rüzgarı estirildi. Skandal iki olay sosyal medyaya sığınmacıların rezalet görüntüleri olarak yansıtıldı. Ancak hiçbirinin sığınmacı olmadığı aksine hem çıplak güneşlenen hem de sex yapan adamın Türk olduğu ortaya çıktı. İşte Bebek'te estirilen ırkçı yalan rüzgarıyla ilgili tüm ayrıntılar...

featured

Sabah saatlerinde sosyal medyaya İstanbul Bebek sahilinde herkesin içinde cinsel ilişkiye giren bir çiftin görüntüsü düştü. Ardından yine bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen bir adamın görüntüsü paylaşıldı.

YALANLARLA SIĞINMACILAR HEDEF ALINDI

Her iki görüntüdeki kişilerin sığınmacı olduğu ve Türkiye’deki kamu düzenini hiçe sayarak ahlaksızlık yaptıkları yazıldı. Yalan rüzgarı öyle hızlı esti ki başta Suriyeliler olmak üzere tüm sığınmacılar hedefe konuldu.

‘Sahilde üstsüz güneşlenen Suriyeli’ yalanı provokatörlerin ellerinde patladı!

Ancak işin aslının hiç de öyle olmadığı kısa süre sonra ortaya çıktı. Cinsel ilişkiye giren çiftin Özgür K. ve Carmen Maria T. olduğu açıklandı. Çırılçıplak güneşlenen adamın da 1985 Batman doğumlu Mahmut Ç. olduğu tespit edildi.

ÖNCE SURİYELİ, SONRA PAKİSTANLI DEDİLER, ÇORUMLU ÇIKTI

İki iğrenç olayın başrolünde yer alan kişilerin Suriyeli ya da sığınmacı olmadığının anlaşılmasının ardından yeni bir yalan dolaşıma sokuldu.

Bebek sahilde cinsel ilişkiye giren Özgür K.’nın aslen Pakistanlı olduğu, sonradan Türk vatandaşı yapıldığı yalanı sosyal medyada dalga dalga yayıldı. Ancak resmi makamlardan alınan bilgilere göre Özgür K., Çorum Sungurlu doğumlu bir Türk vatandaşı.

‘Bebek sahilinde seks yapan Suriyeliler’ diye servis edilen görüntüdeki şahıslar Türk çıktı

ÖZGÜR K.’NIN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şüpheli Özgür K.’nın mahkemede verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Suçunu kabul eden Özgür K, “Kadın yanıma gelerek benden bira istedi. Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Ben zaten mahkumum izinliyim. Pişmanım. Tedavi olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

BİRİ CEZAEVİNE, DİĞERİ AKIL HASTANESİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘cinsel saldırı’ ve ‘hayasızca hareketler’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, C.M.T. ise gözlem altına alınmak üzere Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir