Ömer Öcalan’dan Türk polisine ahlaksız tehdit

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde HDP'lilerin yürüyüşüne polis müdahale etti. HDP Iğdır Milletvekilli Habip Eksik'in yaralandığı müdahalede çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan HDP milletvekili Ömer Öcalan, Türk polisini tehdit etti.

featured

Hakkari’de terör örgütü PKK’nin lideri bebek katili Abdullah Öcalan için düzenlenen yürüyüşe polis müdahale etti. Müdahale sırasında HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik de darba uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Eksik’in hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. Takva, müdahale sırasında ayrıca 16 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Bebek katili Abdullah Öcalan için yürüyen HDP Milletvekilli Habip Eksik hastaneye kaldırıldı! Buldan’ın olay ile ilgili sözlerine Bakan Soylu’dan tokat gibi cevap geldi

TÜRK POLİSİNİ TEHDİT ETTİ

HDP Milletvekili Ömer Öcalan, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak, “Heryeri işkence yerine çeviren faşizm elbette hesap verecek. Halka ve milletvekiline bu işkenceyi yapanlar gücünü mafya tarzı yönetimden alıyorlar.” dedi. Öcalan, Türk polisini tehdit etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir