Ömer Çelik’ten kripto FETÖ’cü Musab Turan hakkında açıklama: “AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor”

featured

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Bakan Süleyman Soylu’yla ilgili sorduğu sorunun ardından Anadolu Ajansı’nda işten atılan muhabir Musab Turan hakkında, “Ak Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor. Bütün provokatörler yaptıklarının bedelini mutlaka öder” dedi.

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayımladığı videolardaki açıklamalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olan iddiaları sordu. Turan bu sorusunu kendi sosyal medya hesabından yayımladı. Sosyal medyada gündem olan bu görüntünün ardından Turan Anadolu Ajansı’ndan atıldı.

Ailesi FETÖ’den hapis yatan AA muhabiri Musab Turan’dan bakanlara şok eden soru! AA’da kripto yapılanma harekete mi geçti?

“Gereği yapılıyor”

AK Parti Sözcüsü Çelik, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çelik’in açıklaması şöyle:

“Ak Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor. Bütün provokatörler yaptıklarının bedelini mutlaka öder. Bu dilin hangi terör şebekelerinin dili olduğunu iyi biliriz. Bunlarla mücadele etme konusunda kararlılığımız tamdır.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir