Ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu… Onur Alp Eker’in mezarı başından duygulandıran paylaşım

featured

Eker, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde ikamet eden dedesinin yanına bayram tatili için gelmiş, dedesi Zühtü Erdoğan ile birlikte kurbanda kesilmek üzere ahırdan çıkarttıkları koyunun kaçması üzerine peşine düşmüştü.

Kaçan hayvanı ararken kaybolan Onur Eker’in cansız bedeni ekipler tarafından iki gün sonra dere yatağında bulunmuştu.

Ankara’da kaçan kurbanlığın peşinden gidip kaybolmuştu… Onur Alp Eker’in ölümünde beyin kanaması şüphesi!

“VÜCUDU ORADA KALMAKTAN SİYAHLAŞMIŞ”

Erdoğan, “Bunda bir köpek korkusu vardı. Olduğu yerden bulduğu yoldan devam etse bizim buraya gelecek. İki kilometre arası. Bu yola yoğunlaşıyor ancak bu yolun üzerindeki evden bahçeden çıkan köpekler bunu korkutuyor. Bu tam tersine sola dönüp derenin içine giriyor. Benim tahmine göre o korku bayağı bir etkiliyor. Zaten yukarıya giden bir derenin sonuna götürdü bizi koku alan köpek. Oradan gittiği doğru. Bu orada bir şok geçirdiği için sağlıklı da düşünemiyor.

Zaten iki saatte bir kovalamaca yaşamış, onun yorgunluğu var. Susuzluk var. Ben vücudunun her yerini inceledim. Vücudu orada fazla kalmaktan dolayı bayağı bir siyahlanmış, saçları dökülmüş” diye konuşmuştu.

Onur Alp Eker’in ölüm nedeni ile ilgili arkadaşından şok iddia: “Bu pozisyonda kendisi düşemez!”

ARKADAŞININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Eker’in üniversite arkadaşının sosyal medya paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Sabah’ta yer alan habere göre, Onur Alp’in mezarına gidip bir kare paylaşan genç adam, “Sanki döndün ayaktasın, bir fotoğrafımız daha olsun istedim” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir