Okullar 10-11 Mart’ta tatil edilecek mi? İstanbul’da kar tatili olacak mı?

Sibirya kökenli Aybar Kar Fırtınası'nın 10 Mart Perşembe ve 11 Mart Cuma günü ülkemizde etkisini göstermesi bekleniyor. Yarın (10 Mart Perşembe) okullar tatil olacak mı? İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması ve detaylar…

featured

İstanbul‘u yarın etkisi altına alması beklenen kar yağışı ve Aybar Kar Fırtınası vatandaşları teyakkuza geçirdi. Megakenti bekleyen kar fırtınasından önce vatandaşlar İstanbul’da yarın okullar tatil mi edilecek sorusuyla son durumu inceliyor.

AYBAR KAR FIRTINASI GELDİ

İstanbul’da yarın yoğun bir kar yağışı ve Aybar Kar Fırtınası adı verilen şiddetli hava olayının meydana gelmesi bekleniyor. 1987’den beri en şiddetli kar yağışı olması beklenen bu yağışlarla ilgili Meteoroloji uzmanları vatandaşları uyarırken, İstanbul’da yarın okullar tatil mi sorusu gündeme geliyor.

Özellikle öğrencilerin yakından takip ettiği “İstanbul’da okullar tatil mi?” sorusu yanıt buluyor. Okulların tatil olduğu ile ilgili illerden açıklama geliyor. Her yıl kar yağışı ile beraber valilikler tarafından konu ile ilgili açıklama yapılıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında “Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı” gerçekleştirilerek; İstanbul’da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi.

‘Aybar’ kar fırtınası nedir ve etkileri nelerdir? İstanbul’a kar ne zaman yağacak?

İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ OLACAK MI?

Çarşamba akşamı başlayacak ve Perşembe günü etkisini artırması beklenen yoğun kar yağışıyla birlikte İstanbul’daki okulların Perşembe ve Cuma günü tatil olması toplantıda ele alındığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir