Şok iddia! EDHO’nun Hızır Reis’i Oktay Kaynarca, Masumlar Apartmanı’nın kadrosuna katıldı

featured

Uzun zamandır 7. sezonu merakla bekleyen EDHO dizinin erken final yaptığı başrol oyuncusu Oktay Kaynarca tarafından sosyal medya üzerinden resmen açıklandı.

Yapılan tahminler arasında çok sık dile getirilen Oktay Kaynaca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) finalinin ardından unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi ile yeniden ekranlara döneceği yönünde olmuştu.

EDHO krizi çözülemedi! Oktay Kaynarca’dan veda paylaşımı…

MASUMLAR APARTMANI İDDİASI

Tüm bunlar olurken herkes şok geçirmiş ve merakla beklenen EDHO 200. bölümünün yayınlanmadan erken final yaptığı netliğe kavuşmuştu. Salı akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran EDHO dizisi böylece tüm ipleri Masumlar Apartmanı’na da vermiş oldu.

Oktay Kaynarca açıklamasında diziye yer alan sahne arkadaşlarına da veda ederek herkese teşekkürlerini iletti. Ancak asıl bomba tamda bu anda patlamış oldu. Yeni sezona beklenen reytinglerin az da olsa uzağında başlayan ve senaryoda büyük bir değişikliğe giden Masumlar Apartmanı dizisi için Oktay Kaynarca iddiaları gündeme geldi.

BİRKAN SOKULLU İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR

Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezonunda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın yapımdan ayrılmasından sonra Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu içinde artık yolun sonu tamamen göründü.

Yeni senaryoda sevilen oyuncu Oktay Kaynarca ile kısa sürede bir anlaşma yapılarak Masumlar Apartmanı’na katılması beklenirken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi. (Kaynak: SüperHaber)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir