FETÖ’cü Hakan Şükür’ü programına çağırmıştı! Oğuzhan Uğur ‘Babamla konuştum’ diyerek özür diledi

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü Youtube programına davet eden Oğuzhan Uğur, tepkilerin ardından paylaşımını silmişti. Uğur konu hakkında yaptığı paylaşımında, "FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım" dedi.

featured

Babala TV isimli Youtube kanalı üzerinden program yapan Oğuzhan Uğur, kırmızı bültenle aranan FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür’ü programına davet etti. Uğur, tepkilerin ardından paylaşımını silmişti.

FETÖ firarisi Hakan Şükür’ü programına davet eden Oğuzhan Uğur’dan geri adım

Uğur, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Hakan Şükür’e yaptığım daveti, samimi eleştirileri tek tek okuyarak tekrar değerlendirdim. Babamla da uzun bir konuşma yaptım. Kendisine konuşma hakkı verip, FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım. Acele karar vermişim.

Tabii bunu da parça parça atacakları için “korkak” diyecekler ama ben hatamı kabul ederim. Soru sormak asıl benim hakkım kafasıyla baktım. Tam tartamamışım.???? Bu arada halen beni Fetöcülükle suçlayan eski FETÖ aşıklarıyla yüzleşmeye hazırım. =) onda sıkıntı yok.

FETÖ’cüler siz de merak etmeyin. Siyaset konusunu kapatınca babamı da konuk alacağım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir