Eski öğrencisiyle ilişkiye girip hamile kalan öğretmen Amy Kupps’tan bir skandal daha

Öğrencisiyle ilişki yaşayıp hamile kalan eski öğretmen Amy Kupps bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Her hareketiyle skandala imza atan Kupps, bu kez de doğumunu canlı yayınlayacağını söyledi.

featured

Amerika Carolina’da yaşayan 33 yaşındaki eski öğretmen ve OnlyFans modeli Amy Kupps, geçimini müstehcen pozlarını satarak sağlıyor.

Şimdilerde bebek bekleyen Amy Kupps, bir gece kulübünde tanıştığı kişiyle tek gecelik bir ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını söyledi. Çocuğunun babasının kimliğini gizli tutan Kupps, bu kişinin eski öğrencisi olduğunu öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

OnlyFans modeli Amy Kupps ilişkiye girdiği kişinin kim olduğunu öğrenince şok yaşadı

Bebeğini bekar bir anne olarak büyüteceğini söyleyen fenomen, doğum eğitimi verebilmek adına o anları kayıt altına alacağını anlattı.

Sosyal medyadan doğumunu videoya almak istediğini açıklayan Kupps, “Bu deneyimimi hayranlarımla paylaşabilmek için yapıyorum. Video için doktorumdan yardım alacağım. Bebek doğana kadar cinsiyetini bilmek istemediğim için bu bana sürpriz olacak ama bir kızım olduğunu düşünüyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir