Oğlak dolunayı nedir, ne zaman ve nasıl olacak? Oğlak dolunayının burçlara etkileri…

13 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21:37’de gerçekleşecek Oğlak dolunayı, birçok kişiye bildiklerini unutturacak. Oğlak burcunun 21 derecesinde meydana gelecek olan Oğlak dolunayı, aynı zamanda Süper Ay olarak da deneyimlenecek. Peki Oğlak dolunayı nedir, ne zaman ve nasıl olacak? İşte Oğlak dolunayının burçlara etkileri...

featured

Sert ve yıkıcı etkilerinden kaçması zor ancak acı veren deneyimleri ile birlikte kabuğumuzu kırmamıza yardım edecek olan önemli bir gökyüzü olayı yaklaşıyor!

OĞLAK DOLUNAYI NEDİR?

Dolayısıyla astrolojik anlamda ön görülerde bulunabilmek için sizlere bazı önerilerimiz var. Doğum haritanızı çıkardıktan sonra, haritanızda 21 derece burçların bulunduğu evlere ve yerleşimlerine bakmalısınız. Böylece bu dolunayın sizi hangi evlerinizden etki edeceğini görmüş olabileceksiniz.

Bu dolunay hem Oğlak-Yengeç aksında gerçekleşecek olması hem de yılın son süper dolunayı olması nedeniyle oldukça önemli görülüyor.

13 Temmuz Oğlak burcu dolunayı tüm burçlara yıkıcı etki edebilir. Ancak bu her zaman ürkütücü bir olay olmak zorunda değildir.

Çarşamba günü yaşayacağımız dolunay birbiri ardında sıralanmış acı ama bilgelik getiren deneyimleri haber veriyor. Plüton’un baş rolde olacağı bu dolunay sırasında acı gerçeklerle yüzleşebiliriz veya umut etme becerimizi kaybedebiliriz.

Oğlak burcu teması iç sesimiz olup bize “Sabret!” diye fısıldarken, Plütonyen etki gözlerimizi bağlayabilir, önümüzü görmekte zorlanabiliriz.

İçimizdeki iyi ve kötünün kavgası gibi görünen bu etkiler sırasında şükretmeyi unutup, isyan moduna geçebiliriz. Tüm bunlar Oğlak burcunda dolunayın giderayak bize son tokadını atması olacaktır.

Bu hafta gökyüzü biraz yoğun bu nedenle tarihler 13 Temmuz’u gösterene dek 12 burç için bir nevi oryantasyon süreci yaşanacak, denebilir. Örneğin gökyüzünde iki gezegen burç değiştirecek.

Merkür, rahat ettiği ve tüm iletişim kanallarını açtığı İkizler burcundan, daha duygusal ve sakin yapıda olan Yengeç burcuna geçiyor. Mars ise sonunda Koç’la birlikte bizi koşturmayı bıraktı ve Boğa burcuna geçiyor.

Bu gezegenlerin burç değişimi burçlara inanılmaz iyi gelecek! Her ne kadar hayatlardaki hareketlilik durağan enerjiye geçse de birçoğumuzun dinlenmeye ihtiyacı vardır, diye düşünüyorum.

Boğa ile birlikte dengeyi yakalayacağız. Artık düşmek, yaralanmak yok, ruhsal ve fiziksel anlamda daha sakin olduğumuz günler kapıda!

Yine de “Hani nerede bu denge, ben mutlu olacak hiçbir şey bulamıyorum!” diyenleriniz varsa bu his Oğlak burcu dolunayından geliyor, olabilir.

Ay zararda olduğu Oğlak burcunda zaten rahat edemezken bir de Plüton’un araya girmesi demek, duygusal tatminin azalması demektir. Ne yaparsak yapalım mutlu olamayız, iyi olsun diye uğraştığımız şeyler elimizde kalır. Bu isteksizlik ve huysuzluk kesinlikle bu enerjiden kaynaklanmaktadır.

Fakat Oğlak burcu dolunayının güzel bir yanı varsa o da anda Kova burcunun yükseliyor olmasıdır. Bu bize artık kangren olmuş kolu kesmeyi ya da yoksa yok diye ağlamak yerine var etmeyi arzu ettirecektir.

Bu dolunay size önerimiz faaliyete geçmelisiniz, eğer bitmiş bir şey varsa zaten bu dolunay yıkıp geçecektir. O yüzden dolunaya işi bırakmadan siz adım atmalısınız!

Bu harekete geçme isteği ve arzusu sizi yenilikler yapmaya ve hayal etmeye itecektir. Düşündüklerinizi hayata geçirmek için güzel zamanlardasınız!

Yenilikler ve düzenlemeleri hayatınıza entegre edin ve daha iyisini istemeyi hiç bırakmayın!

13 TEMMUZ OĞLAK DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİLERİ

Burç yorumlarınızı yükselen burcunuza göre okumayı da unutmayın!

Koç burcu

Sevgili Koç burçları dolunay onuncu evinizde gerçekleşecek! Bu sizlerin başarı, tanınma, kariyer ve itibar evinizi harekete geçirir. Belki yakın zamanda bir terfi alacak olabilirsiniz veya işte büyük bir projeyi tamamlamaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Ayrıca bu dolunay sizi uzun süredir değişiklik yapmak istediğiniz bir işten ayrılmaya da hazır hale getirebilir. Plüton’un katılımıyla, bu dolunay, bu noktaya gelmek için gereken her şeyi yansıtmanızı sağlayabilir. Toksik bir çalışma ortamında sıkışıp kaldıysanız, bu altı ay etkili olacak dolunay sürecinde nerede olmak istediğinizi düşünmek ve o yönde ilerlemeye başlamak için ideal bir zaman dilimi olabilir.

Boğa burcu

Bu dolunay dünya görüşü, yüksek öğrenim, seyahat ve maneviyatla ilgili olan dokuzuncu evinizi aydınlatacak. Bu durum sizin için psikolojik bir şekilde tezahür ediyor. Yani, kişisel bakış açınızda dramatik birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğer varsa zararlı inançlarınızdan kurtulmak ve baskı altında hissettiğiniz durumları ve kişileri bırakmak için iyi bir zaman dilimi olacaktır.

İkizler burcu

Sekizinci evinizde gerçekleşen dolunay sizi ruhsal ve manevi yönden çok yoruyor gibi hissedebilirsiniz. Sanki tüm bildikleriniz tersine döndü! Sevgili İkizler, bu süreç size zarar değil aslında dönüşümünüz için faydalı bir yol olacak. Dikenli de olsa o yolu yürüyün. Bu süreçte düşüncelerinizi ve duygularınızı arkadaşlarınıza açmaktan çekinmeyin. Sizi seven insanlara sığının, huysuzlanmayı ve şikayet etmeyi bırakın. Size bahşedilen yetenekleri görme vaktidir! Belki bir terapist ile görüşebilir ya da okült konularda danışmanlıklar alabilirsiniz.

Yengeç burcu

Dolunay size “Hayır!” demeyi öğretiyor, sevgili Yengeç burçları! Yedinci evinizdeki dolunay bire bir ortaklıkları ve sözleşmeleri etkileyecek. Bu, yaşamınızdaki sağlıksız ilişki dinamikleriyle yüzleşmek için iyi bir zamanda olduğunuzu gösteriyor. Dolayısıyla sınırlar koymanın ve onarıcı olmaktan çok tüketen ilişkileri serbest bırakmanın zamanı… Sizce de “sizin” vaktiniz gelmedi mi?

Aslan burcu

Dolunay altıncı evinizi, yani rutinlerinizi ve sağlığınızı harekete geçirecek! Bu tür yoğun ay tutulmaları işinize veya projelerinize harcadığınız enerji hakkında derin düşüncelere daldırabilir. Bu ne demek, diyorsanız; dolunay boyunca hayatınız ile ilgili yaptıklarınız hakkında gerçekten değip değmediğini düşünebilirsiniz. Kendinizi feda ettiğinizi ve işi, aşktan ve dostluktan önceye mi koyduğunuzu düşüyorsunuz? İşte şimdi, “Hayır” demek, sınırlar koymak veya kötü bir alışkanlığı terk etmek için uygun bir zamandasınız. Biraz rahatlamayı ve dinlenmeyi hak ediyorsunuz.

Başak burcu

Bu dolunay yaratıcılık, neşe, zevk ve romantizmden oluşan beşinci evinizin konularını etkileyecek. Her ne kadar eğlenceli konular odağınızda olsa da Plüton’un gölge etkisi bu alanlardaki mücadelelerinize kazanımlarınızdan daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Yaratıcılığınızın engellendiğini mi hissediyorsunuz? Neşe ve zevki günlerinize entegre etmekte zorlanıyor musunuz? İçinizdeki çocukla vakit geçirmek bazı cevaplar almanızı sağlayacaktır.

Terazi burcu

Dördüncü evinizi etkileyen bu dolunayda yuva ve aile meseleleri ön planda olacak. Bu dolunay yine aile dramaları gündemde sevgili Terazi’ler! Plüton’un da eşlik etmesi ile geçmişten gelen bazı sırlar veya eski meseleler ortaya çıkacak gibi görünüyor. Belki de anne veya babanızdan edindiğiniz bazı kalıplar yüzünüze tokat gibi çarpıyor. Dürüst ve şefkatli olmaya ve gölgelerle yüzleşmeye istekli olduğunuz sürece bu, aile için iyileşme zamanı olabilir. Bu kalıpları bırakın, tüm yükü siz omuzlayamazsınız! Onlara anne ve babanız olup size hayat verdikleri için teşekkür edin, gerisi sizin birey olma haliniz ile ilgili. Yani, tamamen kişisel!

Akrep burcu

Akrep burçları için bu dolunay güçlü haberler veya bilgiler ile bildiklerinizi unutma zamanı olabilir. Bu dolunay iletişim, kendini ifade etme ve zihinle ilgili olan üçüncü evinizi etkiliyor olacak. Plüton’un katılımı ile alacağınız haberler muhtemelen gizli olacak ve bu da düşüncenizde ciddi bir değişikliğe yol açabilir. Sonunda toksik bir ilişkiyi kabullenebilir veya hayatınızdaki sağlıksız ilişkilerle ilgili bir değişiklik yapmaya hazır hissedebilirsiniz.

Yay burcu

Bu dolunay, ikinci evinizi etkisi altına alacak. Bu demek oluyor ki gelir, kaynaklar ve maddi kazanımlarınız merkez noktasında. Bunu, kıtlıkla olan ilişkinizi keşfetmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Paranız söz konusu olduğunda neyi çok sıkı tutuyorsunuz? Korkunuz yaşamanın ve hayattan zevk almanın önüne mi geçiyor? Dolunaylar ayrıca büyük geçişlere ve değişikliklere işaret eder, bu nedenle bir terfi, zam veya yeni bir iş fırsatı alıyor olabilirsiniz.

Oğlak burcu

Oğlak burçları için yeniden başlama zamanı! Yapmak istediğiniz yeni bir başlangıçlar için tam zamanı diyebiliriz. Uğruna çalıştığınız bir şey sonunda gerçekleşebilir, ancak buraya gelmek için taşıdığınız yükü düşünmemek çok zor. Kimliğinizin gölge tarafları ortaya çıkıyor ve bu ay tutulması altında tetiklenmiş hissediyorsunuz. Ruhunuzun duygusal derinliklerine dalıyorsunuz ve artık taşımamanız gerekmeyen şeyleri kaldırıyorsunuz. Yükünüz kısa sürede hafifleyecektir.

Kova burcu

Kova burçları kendisine biraz fazla sert davranıyor olabilir. Dolayısıyla bu dolunay bir yalnızlık dönemi olacağa benziyor. Sizin için dinlenme ve iyileşme zamanı geldi. Ay ve Plüton bilinçaltınızı aktive ederken, geçmişten gelen gizli hatıralar yeniden ortaya çıkabilir. Daha içsel ve yansıtıcı hissediyorsunuz ve şimdi destekleyici ruhsal uygulamalarla meşgul olmak için dönüşüm zamanı.

Balık burcu

Bu dolunay bazı güçlü duygusal bağlantılarınız olabilir, Balık burçları! Ancak siz buna değip değmediğini merak ediyorsunuz. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizi şaşırtabilir hatta ağzınızda kötü bir tat bırakabilir. Biri sizden faydalanıyormuş gibi hissetmeye başlıyorsa, Plüton’un ay ile birleşmesi, sınırları belirlemenize ve kalbinizde en iyi ilginizi çekmeyen insanlarla bağlarınızı kesmenize yardımcı olmak için burada olacak, unutmayın!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir