Aslıhan Malbora Aytaç Şaşmaz düeti O Ses Yılbaşı sahnesini alev alev yaktı

Darmaduman dizisindeki partneri Aytaç Şaşmaz ile muhteşem bir düet sergileyen Aslıhan Malbora hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte Aslıhan hakkında tüm merak edilenler...

featured

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümünde Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın düeti çok beğenildi. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşındadır? Aslıhan Malbora sevgilisi var mı, aslen nereli?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü bu akşam izleyenlerine keyif dolu bir gece yaşatacak. Aslıhan Malbora, Darmaduman dizisindeki partneri Aytaç Şaşmaz ile ‘Ben Böyleyim’ şarkısını seslendirecek. Bu düet O Ses Türkiye sahnesini yıkıp geçecek.

Benzer Haberler
Fotoram.io (5)
9 yıllık büyük aşk! Aslıhan Malbora’nın sevgilisi Metin Temel’le samimi pozlarına beğeni yağdı
Fotoram.io (3)
Darmaduman’ın Ece’si Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında?
aslihan-malbora
Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora’nın asıl mesleği bakın neymiş…

ASLIHAN MALBORA KİMDİR, SEVGİLİSİ VAR MI?

27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar’da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul’a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi’nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı.

ASLIHAN MALBORA OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Oyunculuğa 2017 yılında yayımlanan Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı.

Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2019) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı.

Daha sonra, Üç Kuruş (2021) dizisinde Leyla Çaka rolünde oynadı. Son olarak ise, Darmaduman dizisinde Ece Servet karakterini canlandırdı.

Televizyon dizilerinin yanı sıra Sinema filmlerinde rol aldı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı

Aslıhan Malbora son olarak Fox Tv’de yayınlanan Darmaduman dizisinde rol aldı.

METİN TEMEL İLE 9 YILDIR BİRLİKTE

Duru güzelliğiyle beğeni toplayan Aslıhan Malbora, üniversite yıllarında tanıştığı Metin Temel ile aşk yaşıyor.

9 yıldır birlikte olan ikili, mutluluk pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir