O Ses Türkiye Yılbaşı’nda Murat Boz geldi, Ayça Ayşin Turan gitti

TV8'in yılbaşı klasiği olan O Ses Türkiye Yılbaşı programında bu yıl hangi ünlülerin yarışacağı belli oldu. 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programında dikkat çeken isimler yer aldı.

featured

Her yıl olduğu gibi O Ses Yılbaşı’nda yarışacak ünlü isimler merak konusu oldu. Son dakika bir değişiklik olmazsa Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yarışmada performans sergileyecek.

Eser ve Berfu Yenenler’in Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek.

BEYAZ YERİNE MURAT BOZ GELDİ

Birsen Altundaş’ın haberine göre; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan dörtlüsü yarışmacılara puan verecekti ancak son dakika değişikliğine göre, Beyaz’ın yerine Murat Boz jüri koltuğuna oturacak.

Benzer Haberler
murat-boz-ayca-aysin
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan aşkı gerçek mi? Şok açıklama…
ayca-aysin-turan-murat-boz
Ayça Ayşin Turan’dan Murat Boz’a mesaj: ‘Aşka bağımlıyım’
E652F87D-826B-43A6-83C6-58516503F1A3
Ayça Ayşin Turan’dan hayranlarının aklını başından alan dekolte şov

MURAT BOZ GELİNCE AYÇA GİTTİ

Ayça Ayşin Turan bir kez daha O Ses Yılbaşı programına katılması için teklif almıştı. Ancak geçen hafta güzel oyuncu adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz jüride olduğu için tekrar aynı konuyla gündeme gelmemek için yarışmaya katılmak istemediğini iletmişti.

Yarışmanın yılbaşı kadrosuna son olarak Sıcak Kafa’daki başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı da katıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir