Erkan Petekkaya yine ortalığı yıktı geçti! O Kız dizisindeki Kadir rolüyle yüreklere dokundu

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, “O Kız” dizisindeki rolüyle büyük ses getirdi. 5 yaşındaki çocuğun zekâsına sahip bir adamı oynayan Petekkaya’ya sosyal medyada övgü dolu mesajlar yağıyor.

featured

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı O Kız’ın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, oyunculuğuyla yüreklere dokundu. Rol gereği 5 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip bir adamı oynayan başarılı oyuncunun sahneleri izleyenleri ekrana kilitledi.

EKRANA DAMGA VURDU

Kanal D’nin yeni projesi “O Kız”, hem hikâyesi hem de oyuncularının performansıyla sezonun en iddialı dizileri arasında yerini aldı. Diziye damgasını vuran ise; doğumu sırasında boynuna kordon dolanan ve 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki çocuğun zekâsına sahip olan Kadir’i canlandıran Erkan Petekkaya oldu.

SOSYAL MEDYADA MESAJ YAĞIYOR

Bu sıra dışı rol için özel bir hazırlık sürecinden geçen ve bol bol gözlem yapan Erkan Petekkaya, başarılı performansıyla kendine hayran bıraktı. Sosyal medya üzerinden oyunculuğuyla ilgili övgü dolu yorumlar alan Petekkaya, izleyicinin ilgisi ve beğenisinin kendisini mutlu ettiği söyledi.

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın başrol olduğu O Kız izleyenleri ekran başına kilitleyecek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir