Gazeteci Aygün Özipek’ten flaş iddia! Nwakaeme Fenerbahçe ile anlaştı

Şampiyonluğa gün yasayan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme krizi yaşanıyor. Ajansspor'dan Aygün Özipek'in haberine göre Fenerbahçe, Nwakaeme ile prensipte anlaştı.

featured

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme’nin Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Trabzonspor yönetimine yakın kaynakların anlaşma var demesine rağmen Anthony Nwakaeme’nin imza atmaması ve gelen teklifler nedeniyle kafasının karıştığı öğrenildi.

GÖRÜŞMELER TIKANMA NOKTASINDA

Trabzonspor yönetiminden 2+1 yıllık sözleşme karşılığından imza parası olarak peşin 1.8 milyon Euro para ve yıllık 3 milyon Euro isteyen Nwakaeme’nin bu istekleri üzerine görüşmeler tamamen tıkanma noktasına geldi.

AHMET AĞAOĞLU SİNİRLENDİ

Bordo-mavili yönetimde başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, Nwakaeme’nin bu tavrından dolayı da oldukça sinirlendiği belirtildi.

FENERBAHÇE İLE NWAKAEME PRENSİPTE ANLAŞTI

Fenerbahçe’ye önerilen futbolcu için sarı-lacivertli yönetimin Nijeryalı yıldıza 1.5 milyon Euro imza parası ve 2 milyon 750 bin Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi.

BİRÇOK TEKLİF ALDI

Başarılı futbolcu ayrıca başta Katar’dan olmak üzere birçok kulüpten resmi teklif aldığı ve 15 gün içinde bu konu ile ilgili karar vereceği öğrenildi.

Fırtına ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022’de sona erecek olan Nwakaeme, 2018 yılında İsrail ekibi H. Beer Sheva’dan transfer edilmişti.

Trabzonspor ile toplamda 141 maça çıkan başarılı oyuncu 44 gol ve 40 asist kaydetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir