Nisa Mihriban bebeği sokağa terk eden anne Ebru Sepetçioğlu’dan sonra baba Murat Ç.’nin de tutuklanması bekleniyor

Annesi tarafından terk edilen ve tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybeden Nisa bebeğin annesi Ebru S.'nin tutuklanmasının ardından gözler talihsiz bebeğin babasına çevrildi.

featured

Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan 3 aylık Nisa Mihriban bebeğin hikayesi herkesi gözyaşına boğdu.

İstanbul Pendik’te geçtiğimiz günlerde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, ihbar üzerine gittiği boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe süt annelik yaparak, gönülleri kazanmıştı.

Durmaz, 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını vermişti. Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

Hayatını kaybeden Nisa Mihriban bebeği terk eden vicdansız annenin ifadesi: “Bebeği bırakıp fuhuşa gittim”

BEBEĞİNİ ÖLÜME TERK ETTİ

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bakımevine yerleştirilen Nisa bebek, rahatsızlanınca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Tedaviye alınan Nisa bebeğin, sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Pendik’teki evinde polis ekiplerince yakalanan Nisa bebeğin annesi Ebru Sepetçioğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Gözaltına alınan ve hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” ve “koruma, gözetim, yardım veya bildirim yükümlülüğünün ihlali” suçlarından soruşturma başlatılan Ebru S.’nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli Ebru S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BABASI MURAT Ç. BEBEĞİ İNKAR ETMİŞ

Nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil Sepetçioğlu olduğu öğrenildi. Bebeğin biyolojik annesi Ebru S.’nin Instagram’dan tanıştığı Murat Ç. ile olan ilişkisinden hamile kaldığı, 2019 yılında yaptığı imam nikahlı evlilikten ise 1.5 yaşında bir kız çocuğu daha olduğu öğrenildi. İmam nikahlı eşinden ayrıldıktan sonra kadın sığınma evlerinde kalan Ebru S.’nin, hamile olduğunu öğrendikten sonra Murat Ç.’yi aradığı ama ‘Çocuk senden’ deyince tepki gördüğü belirtildi.

Nisa Mihriban bebeği ölüme terk eden cani Ebru S. ile ilgili karar verildi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir