CHP’li Nilüfer Belediyesi LGBT Merkezi kurdu! Açılışı Engin Özkoç ve Haluk Koç yapacak

Eşcinsel evliliklere izin, eşcinsellerin dönüşüm ameliyatlarını karşılama ve eşcinsel kimliğini belli edenlere üst düzey devlet memurluğunun açılması gibi pek çok vaadi olan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na partisinin Nilüfer Belediyesi’nden destek geldi. Bursa’nın Nilüfer Belediyesi, LGBT Merkezi açıyor. Merkezin açılışı önümüzdeki günlerde CHP’nin ağır topları Engin Özkoç ve Haluk Koç’un katılımıyla yapılacak.

featured

Seçimlere az bir zaman kala bazı partiler, oy almayı hedefledikleri gruplara yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde İyi Parti’nin Gençlik Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Merkez Yürütme Kurulu, Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’ni (SPoD) ziyaret etti. İyi Parti’nin yanı sıra LGBT’ye her fırsatta desteğini belirten CHP de, bu yönde bir adım attı.

İLK DAYANIŞMA MERKEZİ

Bir tarafta aile kavramının korunması için uğraşılırken diğer yanda CHP’li Nilüfer Belediyesi, LGBT için özel merkez kurdu.

‘Eşitlik Birimi’ adı altında kurulan merkezle ilgili belediyenin sitesinden yapılan açıklamada, “LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır.” ifadeleri yer aldı.

Benzer Haberler
kemal-kilicdaroglu-lgbt
Türk Ordusu’na gay subaylar mı alınacak! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çılgın LGBT vaatleri…
2786A42C-BD3B-4BE4-9CA2-608DABBC01A0
Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençler için ‘LGBT’ye Özgürlük’ vaadine Cumhuriyet Gazetesi’nden dev hizmet: “Intersex Belgeseli”
kemal kılıçdaroğlu LGBT fahri üyesi
Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük onur! LGBTİ tarafından fahri LGBT üyesi ilan edildi!

KILIÇDAROĞLU LGBT’Yİ SAVUNMUŞTU

Öte yandan bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıl Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın konuğu olmuştu.

Kılıçdaroğlu, “LGBTi Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusuna, “Hayır efendim ilgisi yok. LGBTi Türk aile yapısını niye bozsun? İnsanların yaşama şeklini siyasete alet etmem. İnsanların özgürlüğüne, inancına, saygı duymak zorundayız.” ifadelerini kullanmıştı.

AÇILIŞI CHP’NİN AĞIR TOPLARI YAPACAK

CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin açtığı LGBT Merkezi’nin açılışını ise CHP’nin ağır toplarından Grup Başkan Vekili Engin Özkoç ve CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç yapacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir