Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz’in kavgasında görüntüler ortaya çıktı

Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz'in Adana'da gerçekleşen ve yargıya taşınan davalarında yeni bir gelişme yaşandı. Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz'in kavga anına ait görüntüler ortaya çıktı. Nilperi Şahinkaya'nın avukatı Nail Gönenli'nin, 'Burak Deniz'in de vermiş olduğu ifadenin gerçeği yansıtmadığı o görüntülerle ortaya çıkacaktır' dediği öğrenildi.

featured

Oyuncular Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya, Adana Film Festivali kapsamında bulundukları otelde bir kavga yaşamışlardı. Nilperi Şahinkaya’nın, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Necmi Deniz’le oturduğu sırada Burak Deniz, masaya giderek olay çıkarmıştı. Şahinkaya, avukatı Nail Gönenli aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

KAVGA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; kavga anına ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Nilperi Şahinkaya’nın Burak Deniz geldikten sonra masadan hızlı bir şekilde uzaklaştığı hemen ardından da Burak Deniz ile masada bulunan kişilerden Necmi Deniz’in arasında sert bir tartışmanın çıktığı görülüyor.

“İFADESİ GÖRÜNTÜLERLE ÇELİŞİYOR”

Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli’nin, “Mahkeme dosyasında daha net görüntüler var. İfadelerimizle kamera kayıtlarının birebir uyuştuğunu gördük. Burak Deniz’in de vermiş olduğu ifadenin gerçeği yansıtmadığı o görüntülerle ortaya çıkacaktır” dediği öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir