Nihat Hatipoğlu’na, ‘photosop yapan kadınlar’ sorusu! Stüdyo kahkahaya boğuldu

Ramazan ayı boyunca izleyicileriyle buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’na konuklarından gelen sorular şaşırtmaya devam ediyor. Hatipoğlu’na en son gelen ‘Photoshop’ sorusu, stüdyoyu kahkahaya boğdu.

featured

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programında Ramazan ayı boyunca izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Canlı yayında konukların sorularını yanıtlayan Hatipoğlu’na gelen bazı sorular ise izleyicileri şaşkına çevirmeyi başarıyor.

Ramazan ayı boyunca canlı yayında seyircilerinin sorularını yanıtlayan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’na ”Kadınlar sosyal medyada photoshop yapıyorlar, bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?” sorusu soruldu. Hatipoğlu soruyu soran gence “Senin canın çok yanmış herhalde” diye esprili bir yanıt verirken, programda yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

https://twitter.com/eskimagazine/status/1514550934780657668?s=20&t=riKchAd68ZBIPF9cPJSQCw

”KADINLARIN PHOTOSOP YAPMASI KUL HAKKINA GİRER Mİ?”

Son yayınlanan programda Feysel Karasöğüt isimli bir vatandaş Hatipoğlu’na   diye sordu.

HATİPOĞLU’NDAN İLGİNÇ YANIT: SENİN CANIN YANMIŞ HERALDE

Hatipoğlu ise soruya “Niyet iyiyse, evlenmek ise bu durumda fotoğrafın gerçek olması gerekir. Evleneceği kişiye gerçekleri söylemesi gerekir” diye yanıt verdi. “İlginç bir soru” sözleriyle konuşmasına devam eden Hatipoğlu, “Senin canın çok yanmış herhalde. Feysel, yabana atılmaz bir soru sordu” diyerek ekledi.

Nihat Hatipoğlu şaşkınlığını gizleyemedi: ‘Bunu sorup akşam eve döneceksin, savunmanı yap’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir