Nezen Germiyen ve Lütfiye Gündüz’ü aynı kişi mi öldürdü? Nezen Germiyen’in babasından Ahmet Taşkın itirafları…

featured

Nevşehir’de Balcın köyü yakınlarındaki boş bir arazide bir genç kız cesedi bulunmuştu. Bu kızın 14 yaşındaki Nezen Germiyen olduğu ortaya çıkmıştı. 2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin kayıp Lütfiye Gündüz dosyası ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Çarpıcı iddiayı, kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit dile getirdi. İki konuda da Ahmet Taşkın’ın isminin geçmesi dikkat çekti.

Müge Anlı’da şok itiraf! Ahmet Taşkın, Lütfiye Gündüz ile Nezen Germiyen’in katili mi?

Kaybolduktan 6,5 ay sonra ölü olarak bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen’in babası konuştu. Hüseyin Bey, kızının öldürülmesi ile Lütfiye Hanım’ın olayının çok benzer olduğunu, bunu yapanın Ahmet olduğunu, Nurullah, Duran ve Büşra Hanım’ın bu olaydan haberi olduğunu iddia etti. Müge Anlı, Büşra Hanım’ın Ahmet Taşkın ile alakalı söylediği şeyin büyük bir ihbar olduğuna dikkat çekti.

Hüseyin Bey, kızının öldürülmesi ile Lütfiye Hanım’ın olayının çok benzer olduğunu, bunu yapanın Ahmet olduğunu, Nurullah, Duran ve Büşra Hanım’ın bu olaydan haberi olduğunu iddia etti. Kızının öldürülüp atıldığı yeri gösterdiklerini, kızının öldürüldüğü yeri bildiklerini, Büşra Hanım’ın seneler sonra çıkıp Ahmet Taşkın’ın Nezen’i öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm dediğini hatırlatıp demek ki Büşra Hanım’ın çıkarı var söyleminde bulundu. Hüseyin Bey Nezen ile DNA’sının uyuşmadığını belirtti.

Günlerdir işlenen konuda bugün flaş bir gelişme daha yaşandı. Nurullah Koçyiğit’in kardeşi Büşra, kendisini Ahmet Taşkın’ın, “Nezen’i öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm” diye tehdit ettiğini söyledi. Ahmet Taşkın’ın, Lütfiye Gündüz ile kaybolduğu gün görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Görgü tanığı Nezen Germiyen’in öz annesi ve üvey babasından şiddet gördüğünü söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir