Nevşin Mengü’nün ‘Meral Akşener 6’lı masadan çıkacak’ iddiasını CHP’li Engin Altay favladı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazeteci Nevşin Mengü'nün, "Meral Akşener bu akşam Kılıçdaroğlu ile yapacağı toplantıda 'Sizin aday olmanız durumunda, İyi Parti'nin oyu ciddi düşüş yaşıyor. Biz kaybediyoruz; Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz." şeklindeki paylaşımını beğendi. Altay'ın bu paylaşımı ile ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

featured

Gazeteci Nevşin Mengü Youtube hesabından bugün yapılması planlanan Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesiyle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı. Söz konusu iddialar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

‘BU ŞEKİLDE YOL YÜRÜMEK İSTEMİYORUZ’

Meral Hanım’ım Kemal Bey’e ileteceği tespitler arasında şu var; Diyor ki, ‘Sizin aday olmanız durumunda bir ölçümler yaptırdık, İYİ Parti’nin oyu ciddi düşüyor, biz kaybediyoruz. Bu durumda bizim seçmenimiz başka bir yere kayıyor. Biz kazanamazsak siz de kazanamazsanız. İYİ Parti’nin oyu kritik. Başka bir strateji belirlememiz lazım. 6’lı masa bizi bu şekilde siyasetsizliğe itiyor. 6’lı masaya katıldığımızdan bu yana bizim de oylarımız düşüyor, DEVA’nın da Gelecek Partisi’nin de oyları düşüyor. Bu masanın formatının değişmesi lazım. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz.’ diyecek Meral Akşener.

Mengü bu sözleriyle ilgili ayrıca, “Bana çok güvenilir yerlerden gelen kulis bilgileri bu şekilde” ifadelerini kullandı.

ENGİN ALTAY BEĞENDİ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazeteci Nevşin Mengü’nün paylaşımını beğenenler arasında yer aldı. Altay’ın bu paylaşımı beğenmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

CHP’li Altay’ın beğenisi sosyal medya kullanıcıları tarafından tartışılıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir